Arkadasim ben senin gibi uzmani olmadim bu isin tartisacakda halim yok 20 lira icin uzmani olmusun bu islerin ancak benim sana demem bu kadar is icin akil sagligindan olma. Ben bugune kadar hic sorun yasamadim ayrica bozulan bir urunum icin bana geri iade teklif edersede benim icin gayet mantiklidir. Sen memnun kalmamissin olabilir ben her zaman bu sirketin sonuna kadar yanindayim. İnsallah bu tip sirketler daha da artar. Allah yardimcin olsun seninde umarim en yakin zamanda sorununu cozersin. Gasp bir mali sahibinin izni olmadan zorla ki koymak demek bence agir bir tavir olmus umarim bu kelimeden dolayi basin da belaya girmez
Dostum ben Felsefe öğrencisiyim hangi kelimeyi nasıl kullanacağımı gayet yerinde bilirim.
Ben ürünün parasında değil Bağımsız olan büyük bir devlet vatandaşıyım bu devletin adı da Türkiye Cumhuriyeti ve bu devletin bir vatandaşı olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum hal böyle olunca bu devlet bir kural koymuş kanun yapmış bu kanunlar içinde zaten benim kanıt diye attığım dış köprüler var (linkler) onlara bakarsan haklı olduğumu göreceksin ben burada aynı zamanda TÜRKİYE CUMHURİYETİ kanunlarının hiçe sayılmasına tepki gösteriyorum ürün istersen 0.01 TL olsun hakkım hakdır ve alacağım da emin ol şuan dava açma hakkı bende saklı bu hakkımı 1 yıl geriye dönük kullana bilirim daha yasal sürem geçmedi her han müsait zamanda kendim de değil avukat ile açtıracağım avukatlık ücretini de yine ilgili kanunlar içinde o firmaya sevk edeceğim avukatlar ile görüşmedim daha.
Elbet kabul edecek bir avukat çıkar.
Çıkmazsa da fifi ben gider kendim açar tüketici haklarının verdiği kararı yine uygulamaz ise bu sever sulh mahkemesine başvurur İCRA başlatırım kafanı yorma sen sana bir zararı olmayacak severek alışveriş yaptığın siten aynen devam eder işleyişine.