Satici sorumluda bunun kargo ucretini odemek icin o sorumlumu acaba ? Ben isin burasindayim. Ayrica yasal hakkini elbette ara ancak 10 lira 20 lira icin bu kadar uzulmeye gerek yok bence hakkindir belki ama hakkini aramak icinde sagligindan olmaman bence daha onemli. Ayrica yine diyorum bence bu konuda hepsiburada gayet olumlu davranmis. Benim gorusum boyle sirket avukatlari degilim ama acikcasi o kadar memnunum ki bu sirketten toz kondurmam kendi adima. Kendilerinden yaptigim alisveris 20k yi gecmistir ama hicbir sikinti yasamadim. Kargo ucretlerini karsilamalari bile guzel bence. Ayrica kanun vardir ancak kanun kurallara uyanlara vardir. Nice kanunlar var ancak cogu sirket git dava ac diyor en azindan bir hizlial olsun hepsiburada olsun gayet iyi bir hizmet veriyor
Bende ilk defa ürün almıyorum merak etme toplamda 10bin i geçmiştir benim bende evdekilere herşeyi aldırım oradan arkadaşalara güvenli diye teşvik ederdim umarım hakkın GASP edilir anlarsın.
Bu arada ben kargo parası ödemek için değil zaten ÖDEMEK ZORUNA DEĞİLİM
Eğer FG TECH in Sakarya'da yetkili SERVİSİ yok ise bana hizmet vermek için kargo ile göndermemi sağlamak ve bu kargoyu kendisi ödemek zorunda.
Buda benim tüketici hakkım
Atıyorum sen hepsiburada.com dan bir ürün aldım 7. ay arızalandı 6 aylık kanuni gönderme süresi doldu hepsiburada.com da kabul etmedi dedi servisine gönder tamam servis ilinde yoksa ilgili servis sana hizmet için kargo ile ürünü almak şartı var o kargoyuda sen değil ilinde servisi olmayan firma ödemek zorunda tamam mı bilip bilmeden yazma.