Satin alinan malin garanti hizmetlerini saglamak gibi bir mecburiyeti yok hepsiburada in. Normalde urunde sikinti olursa kendin servise yollayacaksin ancak hepsiburada tum kargo ucretlerini kendisi karsilayarak sana bu hizmeti sunuyor. Ayrica para iadeside sunmus bence daha ne yapsin ? Ben bu sirketten acayip memnunum kendi adima o sirketi her zaman savunurum. Gecen bozulan kosu bandimi eger servise kendim yollasaydim 200 kusur lira kargo tutardi ama bunu hepsiburada ile yaptirdim tek kurus para odemedim. Ben her zaman bu sirketin yanindayim
Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığı kanunları kapsamında arızalan ürünün yetkili servise gönderilmesi için SATICI üzerinden 6 ay kullana bilirim.
Yani bir ürün aldım ve arızalandı bunu ben SERVİSE KENDİM DE VEREBİLİRİM
Eğer kendim vermiyorsam 6 AY SATICI burada yani HEPSİBURADA.COM 6 ay bu ürünü benim yerime İlgili SERVİSE İLETMEK ZORUNDA bu sadece benim değil tüm TÜKETİCİLERİN KANUNU RESMİ BİR HAKKI.
Bende bu şirketin bir an önce HOLLANDALI bir yatırımcıya satılmasını bekliyorum Türk yatırımcı D-MARKET Tüketici haklarımı GASP ediyor anlata biliyormuyum ben son tüketici olarak kanuni haklarımı KULLANIYORUM!
Ayrıca bunu hepsiburada.com dan almam önemli değil satıcısı r10.net bile olsa r10 bir ürün satsa bana servise iletmekle oda yükümlü olurdu.
14.90 tl icin degil haksizlik karsisinda verdiginiz mucadele icin sizi kutluyorum. Umarim davayi kazanirsiniz.
Teşekkürler ürünün maddi değerinden çok manevi değeri daha değerli benim için ürün fiyatı hiç gözümde yok ürün üründür hak hakdır.
Burada tüketici hakkım gasp ediliyor
müşteri hizmetleri benle yalan konuşuyor ben buna itiraz ediyorum.