Wp bot yazdıracağım arkadaşlar. Detaylar için lütfen konuya yazın, pm atın ya da
bobiler07@hotmail.com skype ekleyin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:36:05 -->-> Daha önceki mesaj 08:48:42 --
Edit Detaylar:
Seçtiğim bir siteden (siteye henüz tam karar veremedim) konular wp siteme çekilecek. Bot otomatik olacak. Mesela 100 posta ayarladığım zaman 24 saat içinde 100 post girecek geçmişe yönelik. Ben kapatana kadar girmeye devam edecek. Tüm bilgileri çekecek, resimleri alt etiketi ekleyerek çekecek ve konuya 3-5 tane otomatik etiket atacak.
Tüm sitedeki kategoriler tek kategori altında toplanacak örneğin 2000 post - 1329 post - 988 post var 3 kategoride bunların hepsini tek kategori gibi görecek başlat dediğimde 24 saatte 100 post ekleyecek 2. gün 100 post daha ekleyecek ben durdur diyene kadar ya da toplamda bütün postlar bitene kadar devam edecek. Eklediği konuyu tekrar eklemeyecek ve mesela bugün 40. sayfayı ekledi sonra gece siteye yeni konular eklendi ertesi gün 40. sayfa 41. sayfaya kaydı. Eklediği konuları eklemeyecek. Eklemediği konuları eklemeye devam edecek. Bu şekilde ben durdurana kadar devam edecek