EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana nedense besinmarket diğerini önermişti. Bunu da araştırıyorum.
Skype kullanıyorsanız: emreunan@gmail.com
Fiyatı ve ithalat biçmi, originalliği nedir?
Merhaba hocam,

Sorunuzu samimiyetle yanıtlamak istiyorum. Çoğu supplement satan yerler elindeki stok durumunun azlığı, çokluğu, yeni ürün olması ve kar oranı gibi durumlara göre ürün önerisi yapmaktadır. Tabi birde müşteri temsilcisinin prim alma durumuda söz konusu

Ancak ben supplementleri hem kendim için hem üyelerim için tedarik ettiğimden dolayı hangisinin faydalı olacağı ve hangisinin etkili olup olmama durumuna göre öneri sunmaktayım.

Size önerdiğim ürünün faydasını gören üyelerim (öğrencilerim) var. O nedenle o ürünü önerdim. Yani kesinlikle, alsında hangisini aldığı önemli değil kaygısı yoktur bende.

Inkospor X-Treme L-Carnitine Liquid 1000 Ml ürününü daha önce ne kullandırttım nede önerdim çünkü inceleyip nasıl bir ürün olduğunu bilmiyorum.

Bu arada depoyu arayıp sordum. O marka ile anlaşması olmadığı için kendilerinde Inkospor X-Treme L-Carnitine Liquid 1000 Ml ürünü mevcut değil.

Depodaki mevcut L-carnitine ürünleri
Stacker
Ultimate Nutrition
Twinlab
Dymatize
Power System
Universal
xproNutrition
Now
Nanox
Weider
Multipower

ve bunlardan da hangisini önerirsiniz derseniz. Kilo vermek için Ultimate veya Universal, maddiyatta sıkıntı yok derseniz de weider, parçalama için ise Power System öneririm.

Orjinallik konusuna gelince. Kesinlikle şüpheniz olmasın tedarikçi depomuz direk yurt dışı ilgili markalarla anlaşmalı veya Türkiye!deki ilgili markaların distributorleri ile anlaşmalıdır. Zaten ürünleri tedarik ettiğim yerden alıp hem kendim de kullanmaktayım hem de öğrencilerime tedarik etmekteyim.

Hatta ürünü alıp üniversitelerde test ettirebilirisiniz.

MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlar ne şekilde? Piyasa fiyatından mı satıyorsunuz yoksa daha uyguna mı?
Fiyatları elimden geldiğince piyasadan düşük tutmaya çalışırım ancak bu düşüklük malesef düşünüldüğü gibi indirim boyutunda olmaz.

Ancak madem bu soru soruldu. O halde memnuniyetlik açısından ilk 10 kişiye bir seferlik indirim boyutunda fiyat uygulaması yapabilirim.

ayyas05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anadolu Yakasında Hangi Semttesiniz.
Çekmeköy hocam.