StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne zamandan beri çalışıyorsunuz sınava. Ben hiç kitap yüzü açmadım, daha doğrusu hangi bölümü okuyacağıma ne olacağıma bile karar vermedim. Matematik yok ve ayrıca imam hatipde okuyorum. benim durum herkesin durumundan vahim yandım ben
Okullar açıldığından beri ders çalışıyorum ama düzenli değil.Bence bir an önce başlamalısınız yani ne kadar konu öğrenirsen kâr matematiğide youtube da videolar var temelden anlatan onları öğrenseniz 10 soru yaparsınız gerçekten

KodiXes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmalarına kaldığın yerden devam et. Aşırı stres yaptığın anlarda aklına, sınavdan çıktığın an neler hissedeceğini, nasıl rahatlayacağını ve neler yapacağını getir.
Bence sınavdan çıktıktan sonrada ilk hafta böyle hep içimde kuşku olcak ya işlem hatası yaptıysam ya yanlış kodladıysam vs. Ne biliyim yani bu aralar hep kötümserim

arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen yıl girdim ve ilk girişimde istediğim bölümü kazandım. Bu yıl kendimi denemek için yeniden gireceğim. Sakın kendini kasma, 40 gün içinde çalışamadığın yerlere çalış kendini biliyorsan zaten tatmin olacağın bir sonuç alırsın.
Teşekkürler hocam, inşallah girerim istediğim sıralamaya

Mavigenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle de böyle de bu sınava gireceksin kardeşim. Bir an önce olsun bitsin diye dua et. Kendini kasmanın bir anlamı yok. Hepimiz geçtik bu yollardan. Allah yardımcın olsun...
Amin hocam bi yandan da bitse diyorum bi yandan hiç gelmesin o gün diyorum sağlıklı düşünemiyorum bu aralar