Merhaba Arkadaşlar,

Bu konu sadece satış konusu dışında, fitness ve vücut geliştirme sporu ile ilgilenen, merak eden veya ilgilenecek kişileri bilgilendirmeye de yöneliktir.

Bilinen yanlışlıkların giderilmesi özellikle Türkiye'de tarihi geçmiş veya Bulgaristan gibi ülkeler üzerinden ülkemize sokulan ne olduğu belirsiz supplementlerin kullanılmaması gerektiğine dikkat çekilmek üzerine de açılmıştır.

Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum.

Spor hayatına 6 yaşında Fenerbahçe Spor Okullarında başlayıp sonrasında Fenerbahçe Altyapısına girmeye hak kazanan, ilerleyen dönemlerde Pamukspor ve Tekel gibi Kulüplerde devam eden bir lisanlı basketbolcuydum. Tekel Spor Kulübünde oynadığım yıllar Tekel 1. lig takımı idi. Basketbolu sakatlık ve bazı durumlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Ancak bu spor hayatımı etkilemedi.

Lisanlı basketbol hayatımdan sonra Fenerbahçe'de altyapı yardımcı antrenörlüğü ve beraberinde altyapı antrenörlüğü yaptım. Bir yandan devam eden Beden Eğitimi akademik öğrenimim ile birlikte Antrenörlük Eğitimi programımı tamamladım. Birçok spor merkezinde fitness antrenörlüğü ve yöneticiliği yaptım. Şu an hala fitness üzerine çalışma hayatım devam etmektedir.

Kişisel Antrenör Nedir?

Kişiye özel egzersiz, beslenme programlarını hazırlayan, takibini yapan ve uygulatan kişidir.

Kişisel Antrenör, kişilerin farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için egzersiz planı hazırlarken standart programlardan farklı olarak;
  • Üyenin sağlık durumu, fizyolojik durumu, spor geçmişi, yaşam tarzı, alışkanlıkları ve psikolojik durumu (sinirli, mutsuz, çabuk sıkılan vb.) dikkate alınarak, ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda egzersiz programı hazırlar.
  • Çalışmaların tüm detayları kişiye özel bir dosyada saklanır.
  • Periyodik ölçümler ve testler yaparak gelişim takip edilir.
  • Hedeflenen sonuca ulaşmanın anahtarı, kişilerin antrenman programlarına düzenli,disiplinli ve ayrıntılara dikkat ederek uygulamalarına bağlıdır.

Kişisel eğitimin en önemli özelliklerinden biri de planlanması ve uygulanması zor olan fonksiyonel egzersizleri, doğru ve güvenli yapabilme olanağı sunmasıdır. Fonksiyonel egzersizler birçok kas grubunuzu aynı anda ve doğru çalıştırabilmenizi sağlar. Bu özellik, hedeflerinize ulaşmanızda en önemli silahlarınızdan biri olacaktır.

Online Kişisel Spor ve Beslenme Danışmanlığı Nedir? (UZAKTAN EĞİTİM)

Fitness, vücut geliştirme sporu ile ilgilenen, kilo almak veya vermek isteyenlere kişilere yönelik özel antrenman programının online görüşülerek hazırlanması, akabinde beslenme programı ve supplement ihtiyaçlarının giderilmesi ve bunların önerisi ile doğru kullanımına yönelik verilen danışmanlık hizmetidir.

Neden Uzaktan Eğitim?
  • Çünkü aşağıda sayacaklarımdan en az biri şu anda başınıza geliyor.
  • Uzun zamandır spor yapmanıza ve düzgün beslenmenize rağmen hayalinizdeki gelişimi göremiyorsunuz.
  • Gittiğiniz spor salonundaki hocanız size yeterli ilgiyi göster(e)miyor.
  • Kilonuza, vücut tipinize, yaşam tarzınıza bakmadan, önceki ayki durumunuzu, hedefinizi bilmeden, size ve salondaki tüm sporculara aynı antrenmanları yazıyor.
  • Ne yemeniz, ne yememeniz, ne zaman yemeniz, ne kadar yemeniz hakkında her yerde milyonlarca bilgi olmasına rağmen hiçbiri sizde işe yaramıyor.

Bu saydıklarım ve benzeri sorunlardan artık kurtulmak için size yardımcı olabilirim. Uzaktan Eğitim işte tam bu amaçla mevcut, size uygun olan doğru yolu haritasını verebilirim.

Supplement Nutrition hakkında bilmeniz gerekenler!

Ülkemizde çoğu kişi tarafından, özellikle halk arasında bilinen yanlışlar ve bu yanlışların aktarılması sonucu uygulanan, tedarik edilen tarihi geçmiş veya orjinal olmayan ürünlerden dolayı birçok kişi mağdur olmuştur.

Sizlere bu yanlışların nedeninden bahsetmek istiyorum. Ülkemizde birçok supplement satışı yapan firma, firmacık veya kişiler mevcut. Bu firmalar, firmacılar veya kişilerin kimi orjinal ürün satmakta kimi ise ne olduğu belirsiz orjinal ürün etiketli supplement satmakta veya tarihi geçmiş ürünlerin tarihinde değişiklik yapıp piyasaya sürmektedir.

Bununla ilgili örnek vermek istiyorum.

Ülkemizde birçok ürün Bulgaristan üzerinden paralel ithalat sonucu Türkiye pazarında satışa sunulmaktadır. Bulgaristan üzerinden ithal edilen ve satışa sunulan ürünler ilgili markaların firmaları tarafından kesinlikle kabul edilmemektedir. Bulgaristan üzerinden ithal edilen ürünlerin ülkemizde satışını yapan firmalardan biri de Yakamoz Sporcu Gıdaları Kuyumculuk İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. (www.protein7.com) adlı firmadır ve bu firma hali hazırda aktif olarak hala satış yapmaktadır.

Bana nasıl güvenebilirsiniz?

Size teslim edilecek olan ürünler kesinlikle ilgili markaların Türkiye Distribütörü ve yine ilgili markaların asıl firmaları ile anlaşmalı olan Türkiye deposu tarafından tedarik edilip, tedarikçi firmanın kargo paketi ile direk firma üzerinden size gönderilecektir.

Burada benim rolüm bu firmalarla anlaşmalı olmam ve sizler için aracı olmamdan öte değildir.

Ürün fiyatları nedir?

Fiyatlar üründen ürüne göre değişiklik gösterdiği gibi fiyat konusunda kesinlikle piyasa üstünde bir fiyat uygulaması yapmamaktayım. Hatta indirim boyutunda olmasa da piyasadan düşük fiyat teklifleri sunmayı amaçlamaktayım.

Ürün, fiyat ve tedarikçiler hakkında bilgileri özel mesaj yolu ile iletmekteyim.

Bunun dışında merak ettiğiniz birçok sorunuza yanıt vermeye çalışacağım.

Bazı markalar,
  • Weider
  • Univeral
  • Optimum
  • Muscletech
  • BSN
  • Dymatize
  • Gaspari
  • ve Fazlası

Şu an kendi kullandığım ürünlerin fotoğrafı

İstediğiniz ürünleri pm olarak bana iletmeniz yeterlidir.

Fitness ve spor merkezlerinde çalışan veya sahipleri, toptan fiyatına perakende satış için benimle pm aracılığı ile iletişime geçebilirler.

Ödeme: Öncelikli olarak ENPARA, İş Bank kabul ediyorum. Farklı bankalar için pm isteyiniz.