EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu cümle CT'nin ne *** olduğunu açıkça ifade ediyor. Bu kadar amatörce bir cümle olamaz arkadaşlar.

Benim günlük 40€ gelirim var ve her gün çekim yapıyorum haliyle. Geçen Pazartesi'den bu yana hiç bir ödeme almadım.

Kısacası yukarıdaki cümle paralarınızı CT'de tutun ki bugüne kadar yaptığımız zararlar fazlasıyla toplanınca piyasadan uçup kaçacağız anlamına geliyor.

Diğer husus Mail gönderenleri dahada geriye atacağız. Bizi boşa oyalıyorsunuz mevzusu var

Kısacası saçma sapan noktalara gidiyor mevzu. Sen bugüne kadar benim tüm ödemelerimi saniyesinde gerçekleştir. 10 Gün boyunca ödeme yapma ve benden bir tepki almak isteme! Ulan arkadaşım bu kadar saçma bir açıklama olamaz.

Kimse alınmasın darılmasın ve karamsar düşünüyorsun demesin. Ap açık adamlar bizi oyalamayın, Ödemelerinizi uzun vadede çekin ki bizde kaçacağımız zaman iyi parayla ortadan kaybolalım diyorlar!
Daha geçen günlerd ekomisyon muhabbeti çıkınca düşük meblağlara öncelik veriyoruz, 300 euroyu 3 kerede değil 10 kerede çeken öncelikli diye.