FurkanTuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açmamın sebebi YGS denilen lanet sınavına 40 gün kalması ve bu lanet sınavın hayatımı etkilemesine 40 gün kaldı diyebilirim .Ya güzel, rahat hayat yada sürünmek yani çoğu kişi böyle diyor.Sınava az kaldı haliyle beni ve birçok sınava girecek olan arkadaşları stres bastı, bu stres olayını nasıl aşabilirim/aşabiliriz sınava girmiş olan abilerden yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
YGS hayatında kesin bir çizgi değildir.Tamam bu sınav insanı bir yola sokuyor ama şuan üniversitede gördüğüm tiplere bakınca da çok kafana takmanı önermem.Kişi her ne şartta ve konuda olursa olsun kendini geliştirmelidir. Ben 3 kere girdim bu sınava.İlkinde veteriner fakültesini kazanmıştım.Puanımın yettiği en iyi meslek buydu.Fakat sadece meslek iyi diye herşey iyi olmuyor.Sonuçta bıraktım ve tekrar girdim.Şuan Ziraat müh. okuyorum.Veterinerliğin yanında çok çok düşük ama mutluyum yani.İnsan kendini bilir.Seveceğin iş gerçek başarındır.

Bir de bu sınavda stresten dolayı düşük yaparım diyorsan tercih yapma.Seneye tekrar gir. Çok daha rahat oluyorsun.