Kardesim ilk bi hafta acilis gelirsin (sabahci) sonra kapanis kitlerler. Restoranin temizligini bastan asagi yaparsin. Tum techizatlar sokulup en ince detayina kadar temizleniyor. Yagdanliklar temizleniyor. Giderler temizleniyor. Anlayacagin pis is. Sezonluk calis ama uzun dusunme. En az asgri maas alirsin ve sezonluk iyi para bence. Ustelik tecruben olur yeni insanlar tanirsin.
Aynen çok pis bir iş. Zaten 2-3 ay çalışabilirim. Eğer çalışırsam tabii.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:35:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:33:55 --
kardeş ben de düşündüm ama o çalışma ortamı öldürüyor. Aynı yaştayız bu arada. Orada müdürden azar işiteceksin o kadar eziyet çekeceksin. Akşama kadar ayaktasın. tamam parası bize göre iyi geliyor ama o emeğe karşı hiç. Eğer dersen ki tecrübe olsun gir çalış yani.Ayrıca optimum çok kalabalık. Çarşıda teknosanın ordaki çok rahat şube. Çok sessiz,sakin. oraya alıyorlarsa ben bile gelebilirim yani
Evet orası kalabalıktır zaten. Birde alanı büyük. Bakalım ya hayırlısı. Yorumun için eyvallah.
11 ay Mc donalds'ta çalıştım . Ağzıma edildi desem hiç abartmam. Burger bizim 2 katımız daha beter . Skype'tan beni ekle iş bulman için yardımcı olayım kardesim .
nalpagutt.oguzhan
Sağolun hocam. Skype ekledim.