Merhabalar;

Firmamız yedekleri gizli tutma & saklama hakkı vardır; lakin müşteri bunları istedikten sonra tekrardan geri verilebilir. Yedek almak firmanın sorumlulu değildir. Bu Hizmet Sözleşmesinde bulunmaktadır ve yedek bizim sorumluluğumuz değildir. Yedek işlemi sizler için bir avantaj diyebiliriz.

Şimdi gelelim konumuza;
Sercan beyin burada açtığı konu tamamıyla gereksiz bir konudur.
Kendilerine sponsorluk sürelerinin bittiğini zaten açıkladık. Sponsorluk süresi bittikten sonra bizim sadece eski müşterimiz olmaktadır. Güvenlik nedeniyle tekrardan hosting siparişi verip onaylandıktan sonra yedeklerini geri alabilir ve 7 gün içinde iade isteyebilir.

Sercan beye fazlasıyla gerekli açıklamada bulunduk. Konuşmaları okuyan arkadaşların da hak vereceğine inanıyorum.
1) İlk destek talebinden sonra sitesini incelemeye aldık ve arkadaş için fazlasıyla uğraştık (Sponsor Hosting). Scriptini inceledik ve dönüş yapmadan önce kendileri bize destek talebinde bulundu. Destek talebinden önce sorunsuz şekilde sitesine giriş yapılabiliyordu.

2) Arkadaş yeni bir destek talebi açtı. Bizde hosting sponsorluk süresinin dolduğunu söyledik ve bu yüzden askıya alındığını, ayrıca yeni bir hosting siparişi verdikten sonra kaldıkları yerden devam edeceğini söyledik.

Benim burada aklıma takılan, "5 lira için rezillik arkadaş..." diyen Sercan bey 5 TL'yi madem bu kadar önemsemiyor, web sitemizde bulunan 6TL lik paketi almak yerine neden sponsor arıyor? Hadi ben bunu da geçtim, 7 gün iade garantisi veriyoruz. 5TL'nin peşinde olan adam iade garantisi verir mi?