yanıtlarınız için teşekkürler fakat acemice sadece buraya bu konuyu acarak istatistik yapmıyorum, birkaç ay önce hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili güzel bir domain aldım, hamileliğin 41 haftasıyla ilgili 41 sayfa içerik yazdım her biri 700+ kelime ful özgün, yetmedi hamileliğin 9 ayı ile ilgili 9 sayfa 800+ kelimeden oluşan ful özgün makaleler, ayrıca bebek gelişimi 1. ay bebek gelişimi 2. ay derken 12. aya kadar bebek gelişimi ve 30 farklı hamilelik ve bebekle alakalı içerik 2 ay uğraştım siteye günde 50 kişi giriyor.
20 gün önce yeni bir domain alıp doldurdum kopya içeriği doldurdum
(başlığı değiştirdim aralara 3-5 satır ekledim birkaç da resim ekledim) yüzlerce kopya içerik var hit günlükl 500 küsür
hangisinin üzerinde dursam hangisini hangi algoritmaya göre ilerletsem karar veremedim
kendimce şöyle düşünüyorum; özgün içerikle uğraştığım ilk site zamanla oturacak ve alıp başını yürüyecek, kopya ğçerik girdiğim site şimdilik yüksek hit aldı ama google duruma uyanında ya hiti düşürecek yada banlayacak. Ama tam olarak emin değilim ne dersiniz? ikinci site biyerlerde patlar mı? yada ilk site yerinde sayar ikinci siteye uyguladığın mantıkla yürü mü dersiniz?