Alastyr'a 2009 yılında geçmiştim. Ekim 2014'te ayrıldım. İstediğin saatte ticket aç en fazla 15 dakika içerisinde geri dönüş yapıyorlar. Habersiz 1 kere bile siteme erişim kesilmedi. Daima 12 saat önceden haber verilir ve söz verildiği saatler arasında çalışma tamamlanır. Ödemeyi geciktirirsen sorun etmezler söz verdiğin tarihi beklerler. Telefonla ararsan 7 / 24 muhatap bulursun.

Peki ben neden ayrıldım? WordPress host paketlerinden bir tanesini kullanıyordum ve bir genel bakım çalışmasından sonra sitem inanılmaz derecede yavaş açılmaya başladı. Google Webmasters içerisindeki tarama süresi grafiği eskisinin 4 katına çıktı. Defalarca söylememe rağmen her şey normal dediler. O çalışmadan sonra e-posta sunucu adresi değişti (bana söylenmeden).

Muhtemelen beni yoğun, kalabalık ve yavaş bir sunucuya taşıdılar. Belkide sabretseydim sorun çözülecekti Fakat 20 günün sonunda başka bir firmaya taşıdım tüm siteleri.

Daha öncedende VPS ve Reseller hizmeti almıştım hiç sorun yaşamadım. WordPress paketi önermem, geri kalanından ben memnundum.