Ampül ve dengine göre daha az enerji tüketiyor. Zaten walt olarak çok düşükler. Biz asma tavanlara komple döşetmiştik.
Oldukca az elektrik tükettiğini duymuştum bi ara.
eğer küçük led trafosu ile kullanırsanız 12w enerji kullanıyor yani elinizle dokunsanız dahi çarpmayacak bir enerjidir. çipli olan ledler biraz daha fazla yakıyor diye biliyorum.
12w adaptör ile çalışıyor zaten az elektrik tüketir.
bu fikir hoşuma gitti bende evde denemeyi düşünüyorum bakalım konuyu takipteyim
bağlantısı kolay, tüketimi düşük ve hoş görüntü veriyor ev ve ofislerde. 5

gibi bir fiyata yaklaşık 3-5 m. led paket halinde satılıyor. adaptörde yaklaşık o fiyatlarda - ve + doğru şekilde bağlantı yapılarak (siyah ve kırmızı) kablo teması sonucunda hoş bir görüntü çıkartabilirsiniz.
az yakıyor lakin biz ofiste kullanıyoruz açıkcası normal lambaların yanında süz diye çekmiştik gözleri falan alıyor tavsiye etmiyorum hocam hoş olmuyor
Yanlışınız var. 5 liraya 5 metre değil 3 metre bile vermezler. En adilerinin bile metresi 6 lira. Biz satıyoruz 3 çipli olanların 1 paketi 55 TL. Onda da 5 metre var. Slikonsuzlar var 4 liraya, onlar hiç para etmez bile külliyen zarar.
Delikli trafolar ise amperine göre, 5 amperi 17,5TL'den başlıyor.
Ama bu fiyatlara sizin aldığınız yer varsa bana bildirirseniz sevinirim. Ciddiyim, sürekli satıyor ve kullanıyoruz biz. Ancak dediğim gibi adi olmayacak. Bizdekilerin yaydığı ışık çok güzel ve kuvvetli..
Göz alması konusunda katılıyorum hocam. Bunun önüne geçmek için masanın duvara bakan yüzüne yapıştırdım. Baya güzel oldu gözümüde almıyor.
Az Harcıyorsa Satın alacağım şimdi
Odama döşeyeceğim .
burda uygun
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k...t%C3%B6r&fmt=1