Birşeyler elde edebilirsiniz ancak sizi tatmin etmeyecektir. Seo sıfırların başına getirilen bir gibidir (100000). Seo olmadan tatil/seyahat gibi internette rekabetin en geniş olduğu sektörde kazanabileceğiniz tek şey sabredebilme becerisi olacaktır.
Ben dediğim gibi tatilsepeti gibi bir site açmayacağım.Sadece gezilecek yerler gibi bilgiler vereceğim.Yani insanlar tatilsepetine girmeden benim sitemden "nereye seyahat etmeliyim?" gibi soruların cevabını arayacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:02:36 -->-> Daha önceki mesaj 22:59:28 --
konunun içindeyim.. bazı cazip kelimeler için adwords key planner da rekabet düşük gözükmesi seni aldatmasın

halen 2. sayfayı geçemedim. ( Lokasyonel 1'e gelmeyi kastetmiyorum. Kastım tr ve global için) Sanırım sitenin çok otoriter oması gerek iyi dizin sıraları alabilmek için.. otelleri, .. turları vs kelimeler için rekabet inanılmaz zor !.. hatta tarihi yerleri, yüzey şekilleri için bile zor zira canı sıkılan ili, ilçesi için bir site açmış

ama sabırlı bir çalışma ile imkansız da değil.. Sabrın varsa neden olmasın ?
Pek sabırlı bir yapıya sahip değilim.Lakin bir şeyler kazanmak için elimden geleni yapacağım.