cihanleanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Cihazınız 32 GB ama deformasyon çok akabinde ne kutu var ne Fatura ve istenilen vermek iatemiyorsunuz sanırım anladığım kadarı ile. Ki bu zorunludur aslında.

Neden Bu evrak istenilmeli; Bu Cihazı adam aldı ki farzı misal çalıntı mahkemeye gidiyor bu olay, hakime derki bakın bu cihazı şu adamdan aldım en azından hırsızlık ile yargılanmaz.

Serbest piyasa ister iseniz 10.000'e satın o konuda birşey diyemem mal sizin satan sizsiniz
arkdaşım belge istyorsun dimi? edevlet kaydı belge değil mi? neyin kafasını yaşıyorsun diye sorarlar. Sizinki buldum ama kaymaklı olsuna dönüyor. Vermek zorunda olmadığım hiçbir belgeyi vermem piyasa *********** kaynıyor asıl o belgeleri alıp sonra üstünden sizden para alan adam dolu kusura bakmayın. Edevlet kaydı bulabileceğin en garanti belgedir değil mi? BEnim sana vereceğim yazıdan on kat sağlamdır, geçerliliği kesindir. Hakim benim verdiğim belgeyi iplemez, önce seni tutar beni araştırır, kanıtlanana dek sen zan altında kalırsın. Edevlet kaydı ise kesin belgedir, bilirkişiye gitmesine gerek kalmaz, kapı gibi belgedir. Merak etmeyin herşeyi çok iyi biliyorum. Kimseye ek belgeler verip dolandırılma niyetinde değilim. Edevlet kaydı olan telefona kimse belge isteyemez çok saçma. Girer imei'yi sorgularsın tamamdır. Ha yok sen Mac id kopyalamadan bahsediyorsan, o işleri biliyorsan apple a iş başvurusu yap derim phracking de son nokta zaten takip edilemeyen adam olursun. Neyse arkadaşlar çok detaya girmeyeceğim, konuyu fazlasıyla baltaladınız gerçekten yaptığınız ayıp. EDEVLET KAYDI BİR RESMİ BELGEDİR. Bilginize.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:00:28 -->-> Daha önceki mesaj 22:58:33 --

He1senberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 t veriririm kardeş satıyon mu?
eminönüne git kardeş