Hocam şimdi vbullettin web sitem var, onun için android uygulama yaptırmak istiyorum, ancak bazı sorularım olacak. ( wp sitelerimde var olay kafama yatarsa hepsi için yaptırmayı düşünüyorum. Ama öncelikle aşağıda kafama takılan sorulara mantıklı cevaplar arıyorum, çünkü bu konuda hiç bilgim yok.)
119 TL lik paket için konuşuyorum.
1- Siz sadece uygulamayımı hazırlıyorsunuz.
2- Uygulamayı hazırlayıp yükleyim google playdan indirilebilecek duruma kadar mı getiriyorsunuz?
3- Uygulamayı yaptınız herşeyi hazır özgün bir şekilde. Yükleyebilmek için kendi hesabımı kullanmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda. Ne yapmamız lazım yani uygulamayı kendi hesabımıza yükleyebilmek için bizden istedikleriniz nedir? Ne yapmamız gerekiyor, Uygulamayı yükleyince silinme durumu nedir.
Uygulama silinirse, hata verirse sürekli destek veriyormusunuz? Her an size ulaşabilecekmiyiz.
4- Adsense ekleyebilecekmiyiz ki uygulamayı bunun için yaptırıyorum. Faydası olacakmı kazanca? Sitenin hiti idare edecek düzeydeydi.
Şimdi ben şunu istemiyorum. Uygulama yapıldı, yüklendi başladık kullanmaya bayada rağbet gördü diyelim. Aradan 1 ay falan geçti birisi geldi keşke şunuda yapsaydın uygulamanın içine, yada şu özellik enden yok diye sözler gelmeye başladımı ben o işide yapanıda sevmem. Ben size ne istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Sizdende şunu beklerim bu uygulamanız için şunu yaparsak böyle olur, bunuda eklersek şöyle olur şunu yapmazsak bu olur vs. vs. umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Neden böyle detaya girdim artık bıktım arkadaş burada üçkağıtçılara yıllardır para yedirmekten. Benimle çalışacak olan kişi dürüst olacak, fiyatını verecek bütçeme uyarsa devam ederiz yok uymazsa teşekkür eder yoluma bakarım.
Burada çok şükür kimseye borçlu kalmadım. Dolandırsalar da kandırsalar da sesimi çıkarmadım çoğunlukla.
Kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim.