Merhaba arkadaşlar.
Sitelerim şuan bir vps de barınıyor, vps kullanmamı gerektiren(kaynakların çoğunu tüketen) siteyi elimden çıkardığım için geriye hitsiz siteler kaldı.Bu siteler içinde vps kullanarak masraf yapmak istemiyorum.
Verilen tekliflerden seçtiğime ilk önce kişisel sitemi taşıyacağım test amaçlı.Duruma göre elimdeki siteleri birden çok firmaya dağıtabilirim bu yüzden reseller vs. aramıyorum.
Taşıyacağım sitem wordpress tabanlı.Aradığım hosting özellikleri:
-500 mb alan.
-min. 10 gb trafik.
-Lokasyon fark etmez.
-Saldırılara/kesintilere karşı alt yapısı iyi olan(başka siteler yüzünden down olmak istemiyorum başıma çok geldi.)
-Kısa aralıklarla yedek alınmalı.
-Uygun fiyat.
Tekliflerinizi bekliyorum,lütfen isteklerimi okuyup teklif veriniz.Tüm teklifler değerlendirilecektir.
Merhaba,
İsteğinizi karşılayacak kesinti hız veya hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız
%100 gerçek Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.
(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde
7 koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.
Belirttiğiniz özelliklerde Economic plan ihtiyacınızı karşılayacaktır ve üst düzey güvenlik önlemleri mevcuttur. Şuana kadar tüm müşterilerimiz memnun ve bu konuda bir şikayet almadık. Kullanmış olduğunıuz panel cPanel ise taşıma işlemlerinizi otomatik hızlı ve sorunusuz bir şekilde gerçekleştirebiliriz. 7 gün içinde memnun kalmazsanız paranız geri iade edilecektir 7 gün boyunca deneyebilirsiniz,
Cloud SSD Hosting
Teşekkürler,
CloudBunny.net