lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorununuzun çözülmesine sevindim ama destek konusunda genel olarak söylediğiniz, ürün satıyorlar ise destek vermek zorundalar konusuna katılmıyorum(ihs için söylemiyorum).

Sattığım bisikletlerde sorun çıkarsa destek veririm ama iki gün sonra bana gelip yahu bizim oğlan bunu süremiyor, benimde zamanım yok siz sürmeyi öğretir misiniz derse eğer cingan çıkartırım

Sattığın ürünün desteğini vereceksin elbet ama müşterinin istemiş olduğu destek türü önemli. Şimdi işi gücü bırakıp, müşterinin çocuğuna bisiklet sürmeyi mi öğretelim?

İhs konusu için değil genel olarak bakarsanız sevinirim. Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım. Hosting sattığınız bir müşteriniz, sizden cpanel üzerinden 1000 tane mail hesabı açmanızı istese açar mısınız? Cpanel üzerinden açabileceğini söyler, en fazla gösterir işinize bakarsınız. Tabi ürünü satarken hesapları açabileceğinizi söylemediyseniz...

Örnekler çoğaltılabilir, kafa şişirdiysem affola...

İyi forumlar.
lancewood tabiki örnekler çoğaltılabilir sözü fazla uzatmak istemiyorum . Başlangıçta biz bu ürünü satıyoruz ama desteğimiz sadece 2 kere olur ondan sonra yapamayız malesef deselerdi tamam derdim . Anlatmak istedigim de bu zaten destek veririm demesi vede bu destek işleminde yapmamak için zaman kaybettirmeside cabası zaten belli bir zaman sonra sorununuz ortradan kalkıyor , acaba bu iş nereye kadar uzayacak dedim neyse iyi forumlar

moderatörler konuyu kapatabilir