Hocam işin teknik kısmından anlamam, ama şunu iyi biliyorum: eğer sen kendin, gitarla orgla bağlamayla, çalıp söyleyip kaydediyorsan, yani aslında İÇERİK üretiyorsan uzun vadede her daim kazanırsın. İnternetten içerik bulup onu yeniden çevirmek ile bambaşka bir şey çünkü. Uzun vadeli ve düzenli olarak devam etme fikrin de çok doğru. Başarılar dilerim.
Gitar çalıyorum hocam baya yol kat ettim, haftaya da piyanoya başlayacağım valla kanalı baya donatmayı düşünüyorum

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşAllah başarılı olurum ve Türkiyeyi dünyada temsil ederim
Ben sadece şunu merak ediyorum arkadaşım kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor, 36k aboneli özgün oyun videosu hesabı vardı. Geçen adsenseden ödeme alamadı hesabı kapatılmış, kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor ama emin değiliz.
İleride bana komplo kurmaya kalkarlarsa beni banlatabilir mi?
partner ben tavsiye etmiyorum
Teşekkür ederim hocam görüşünüzü belirttiğiniz için
Youtube ünlem vs. Sorunu cikarmiyorsa asla partnere geçip onlari kazancina ortak etme.
Arkadaşların dedikleri sebeplerden ötürü partnere geçmeni önermem ama geçeceksen şu anda Quizgroup ve Life harici partnere girme derim.
Ben sadece şunu merak ediyorum arkadaşım kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor, 36k aboneli özgün oyun videosu hesabı vardı. Geçen adsenseden ödeme alamadı hesabı kapatılmış, kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor ama emin değiliz.
İleride bana komplo kurmaya kalkarlarsa beni banlatabilir mi?