LinuxRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla biraz saçma olmuş yazdıkları ben alastyr ile çalışıyorum arada sırada 3 4 gün ödemem gecikebiliyor düşük meblağda olsa onlar o gün direk hizmetimi durdurmuyorlar mesela iletişime geçtiğimde yardımcı oluyolar sağolsunlar ancak bunların yaptığı kötü olmuş saçmalıktan başka birşey değil

Not : mobilim yazım hataları için kusura bakmayın.
Hocam mesele ödeme ile alakalı değil. Ödemese bile böylesine bir harekete kalkışılmaz. Misal bir dükkan kiralayıpda kirasını ödeyemeseniz dükkan sahibi kapınıza "Bana borcunu ödemiyor bir aydır, siz değerli müşterilerinin takdirine bırakıyorum" gibi saçma-salak bir yazı assa etik kaçar mı?

Dahası gönderdiğim maile cevaben zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar. Bunlar sırf senelik ücreti koparabilmek adına mahsus yapıyorlar ki nasıl olsa sitesine belki giren olur müşterilerine mahcup olmamak için mecbur öder psikolojisindeler. Parasından ümidi kesen alan adı satılıktır der.

Zaten bende yeteri kadar para olsa böylelerine ağız eğmem atarım önüne parasını konuşturmam bile ama malum harçlar yaklaşıyor bir lira bile önemli oluyor.