@rusyadaegitim;
Hazırlık sınıfı dışında senede 180 gün part time çalışma hakkı bulunuyormuş öğrencilerin(Sitenizde öyle yazmışsınız).Peki Rusya'da öğrencilerin yapabileceği part time işlerin maaşları ne civarlarda?
Volgograd Devlet Teknik Üniversitesi,Rusya'daki en iyi üniversite mi?Ondan mı pahalı diğerlerine göre?Ve Rusya'nın en cıvıl cıvıl şehri neresi?Yani gençlik,eğlence dendin mi Türkiye'de İzmir akla geliyorsa Rusya'da neresi akla geliyor?
Merhaba 2014 yılında çıkan kanuna göre Rusya 'da okuyan yabancı öğrencilerin part time yani yarı zamanlı çalışmasına izin verilmiştir. !80 eğitim günü olarak hesaplanmış olup 9 aylık tam zamana denk gelmektedir. Yani 9 ay yarı zamanlı , yaz tatillerinde de tam zamanlı çalışma hakkı tanınmaktadır.
Rusya 'da yabancı öğrencilerin çalışabildiği birçok parttime iş olmakla birlikte bu biraz da size bağlı bir durum.
Bahsi geçen üniversiteye öğrenci gönderimi yapmıyoruz. Hem eğitim kalitesi hemde öğrenci memnuniyeti genel olarak düşük oldupu için bu şehirdeki üniversitelere öğrenci göndermiyoruz.
Rusya 'nın sosyal hayatın ve gençliğin hareketli olduğu şehirlerden bahsetmek gerekirse Kazan , Nijniy Novgorod , Rostov, Volgograd, Astrahan , Ryazan , Krasnodar şehirleri diyebiliriz. Moskova ve Stpetersburg saymıyorum tabiki. Diğer şehirler Rusya'nın diğer büyükşehirleridir. Volgograd ile İzmir kardeş şehirdir.
KAZAN
www.rusyadaegitim.com/kazan
ROSTOV
www.rusyadaegitim.com/rostov
VOLGOGRAD
www.rusyadaegitim.com/volgograd
ASTRAHAN
www.rusyadaegitim.com/astrahan
NİJNİY NOVGOROD
www.rusyadaegitim.com/nijniy-novgorod