AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeniden hesap acmaniz degil mevzu, gidip kardesinize, babaniza, annenize acik bir hesap ordan halledin, konu o degil. eger sizirhangi bir sucunuz yok ise kafalarina ore hesabi kapatamazlar, hele ki gerekli evraklari gonderdim diyorsunuz. Pazartesi gunu (bilmiyorum paypalla konustugunuz kisiyle nail konustunuz) teefonla arayip hesabinla ilgili bilgi almanda fayda var, ne geekiyorsa acilmasi icin eraklar zaten hzir dersiniz, telefonda gorusmek dahi olur.
Haklısınız hocam, arayacağım zaten. Ama benden 4 günümü aldılar zaten, daha da oyalarlar. Uğraşırım o mesele değil, ama işlerimin bir şekilde dönmesi için yeni hesap şart. Pazartesi arayacağım, görüşeceğim. Pek bir yardımlarının dokunacağını düşünmüyorum ama deneyeyim bir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:48:29 -->-> Daha önceki mesaj 00:45:18 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı durum bir arkadaşımında başına geldi ona bir daha hiç bir şekilde paypal hesabı kullanamayacağı söylendi yasal olarak. ama sen yinede ara bir sor, paypal müşteri hizmetleri konusunda çok başarılı belki oradan yardımcı olabilirler.
Arayıp soracağım hocam, hele bir pazartesi gelsin. İnşallah açabilirim yeni hesabı, çok yardımcı oluyordu paypal.