makalecimiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 gündür uğraşıyorum çok oyaladılar beni. Tüm belgeleri hazırlamama rağmen neden reddedildi onu da bilmiyorum. Zaten neden reddedildiğini 17.30 civarı mail ile attılar, yani onlara cuma iş bitimi olduğu için ulaşamam şimdi. Ancak pazartesi. Asıl garip olan şey şuydu, paypaldan bir kişiyle baya konuştuk, o dediki şunları şunları yollayın, kesinlikle açılacak. Ona güvenip tüm işleri erteledim, paypalla uğraştım. Sonuç hüsran...

Şimdi bir paypal daha açsam ne kadar güvenilir olur bilmiyorum, ama makale de illa ki gerekiyor. Ne yapayım hiçbir fikrim yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:37:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:35:08 --

Hocam paypal'ı makale yazdığım için kullanmak çok iyi oluyordu. Mesela adamlar 3 tl ye1 makale yazdırıyor, paypal yolluyor. ama banka atsalar 3 tl de eft atacaklar. ipara ve skrill açtım, onları da kim ne kadar kullanıyor bilmiyorum. Yeniden kendi ismimde bir paypal açmak sağlıklı olur mu sizce?

Yeniden hesap acmaniz degil mevzu, gidip kardesinize, babaniza, annenize acik bir hesap ordan halledin, konu o degil. eger sizirhangi bir sucunuz yok ise kafalarina ore hesabi kapatamazlar, hele ki gerekli evraklari gonderdim diyorsunuz. Pazartesi gunu (bilmiyorum paypalla konustugunuz kisiyle nail konustunuz) teefonla arayip hesabinla ilgili bilgi almanda fayda var, ne geekiyorsa acilmasi icin eraklar zaten hzir dersiniz, telefonda gorusmek dahi olur.