Ama paypal sizden belge niye istedi, istedikten sonra gonderdiginiz hade neden hesabinizi kapatti? Sebepleri neymis? Valla tam bu konu degil ama, ben turkiyedeki paypal hesabima almanyadan giris yaptim kitlediler mi onay mi istemislerdi ne, aradim paypali dedim boyle boyle, Alper bey falan. dedim abstan madem isteyin evraklari gonderelim, is yaparken pat diye kafaniza gore kapatiyorsunuz. Valla bilmiyorum bana mi denk geldi actilar hemen.
Durum belki farkli olabilir ama, acikcasi sucunuz yoksa biraz sert cikmanizda fayda var, eger baktiniz cok uzatiyorlarsa amerika paypala konuyu tasiyacaginizi soyleyin, sansinizi denemekte fayda var.
4 gündür uğraşıyorum çok oyaladılar beni. Tüm belgeleri hazırlamama rağmen neden reddedildi onu da bilmiyorum. Zaten neden reddedildiğini 17.30 civarı mail ile attılar, yani onlara cuma iş bitimi olduğu için ulaşamam şimdi. Ancak pazartesi. Asıl garip olan şey şuydu, paypaldan bir kişiyle baya konuştuk, o dediki şunları şunları yollayın, kesinlikle açılacak. Ona güvenip tüm işleri erteledim, paypalla uğraştım. Sonuç hüsran...
Şimdi bir paypal daha açsam ne kadar güvenilir olur bilmiyorum, ama makale de illa ki gerekiyor. Ne yapayım hiçbir fikrim yok
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:37:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:35:08 --
Paypalle uğraşan birçok kişinin başına bu ara bu tür sorunlar daha sık geliyor.Herkes arkadaşıma para gönderiyorum seçeneğini kullanıyor.Kimseden komisyon alamıyor paypal.Bu sebeple dikkat çeken hesapları önce blokeleyip korkutuyor.Eğer onların istediği gibi kullanmazsa da hesaplarını kapatıyor.Birkaç banka hesabı açıp paypal yerine banka kullanmaya çalışın.En azından kafanız rahat olur.Artık herkesin bankacılık işlemleri konusunda ciddi bir birilkimi var.Yakın bir gelecekte paypal bozdurma v.b. işlemler çok sıkıntılı olacak.Bu sebeple alternatif yolları denemek te fayda var.
Hocam paypal'ı makale yazdığım için kullanmak çok iyi oluyordu. Mesela adamlar 3 tl ye1 makale yazdırıyor, paypal yolluyor. ama banka atsalar 3 tl de eft atacaklar. ipara ve skrill açtım, onları da kim ne kadar kullanıyor bilmiyorum. Yeniden kendi ismimde bir paypal açmak sağlıklı olur mu sizce?