fatihsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar merhaba;

Malum sözde seocular yüzünden bir sitem çöp oldu bu kasım ayının başında bir arkadaşın karşılıksız desteği ile yeni bir site açtım. Ancak arkadaşın yoğun olduğunu gördüm ve ben yarı yolda kaldım. Kendi sitemin seosunu kendim yapmaya kararlıyım lütfen teklif göndermeyiniz.

Bazı sorularım olacak;
1.sitemi html5 ve css3 ile kendim hazırladım (site içi seo da hata var mı diye kontrol etmek isteyen olursa siteyi pm ile ileteyim)
2.günlük 20 TL ile adwords reklam verdim ancak kelime rekabeti yüksek olduğu için bazı günler çok az tıklama oluyor. (benim teklifim max 1,2 TL ama rakipler güçlü olduğu kelime bazen 3 TL'ye kadar çıkıyor)
3. tanıtım yazısı alma tarihlerim (haber sitelerinden) sırasıyla; 15.12.2014 - 08.01.2015 - 16.01.2015 -26.01.2015 (sözlük tanıtımları)
4. sosyal ağlarda 2-3 gün arayla paylaşım yapıyorum.
5. sıralama http://prntscr.com/5z2dcs

Kendimi geliştirmek için r10 sürekli takip ediyorum, 2-3 seo kitabı aldım ancak bir yerlerde bir eksiklik var nerde bilmiyorum. HATA da yapmak istemiyorum.

Şimdiden desteği ve yardımı olanlara çok teşekkür ederim...
Sözü verip yoğunluktan dolayı tutamayan benim. Arkadaşa verdiğim sözü telafi edeceğime dair bir söz daha veriyorum. Yoğunluktan takip edemiyorum.

Boşluk bulmuşken yapman gereken 1-2 adımı ileteyim;

-Sözlüklerde aldığın tanıtımlar sadece sitenin otoritesini artıırır, sıralamaya pek etki etmez.

-Haber sitelerinden aralıklarla tanıtım yazıları almaya devam etmelisin. linkleme olayına gelince; sadece anasyafana değil alt sayfalarına da link vermelisin

-Sosyal ağ ve adwords olayına devam et. Google plus sayfası oluşturup site ile bağla orada içeriklerini paylaş.

-Sıralamaların güzel bir anda fırlamasını istiyorsan çok güçlü backlik almalısın ama bence alma bu tarzda devam et. Uzun süreli bir iştir ama garanti iştir.

-Forumlarda siten ile ilgili sorulan soruları bul orada sitenin linklerini düzgün cevap vererek paylaş.