Valla aklımdakileri okumuşsunuz resmen sayın mod.
Normalde ben şikayet konusu geçen hafta açmam gerekirdi herkesi bilgilendirmek adına. Şimdi sözlerime başlıyorum hatta bana göre forumda bunu bir yere herkesin okuyabileceği bir yere asın.
Bildiğiniz gibi forumda neredeyse news başlığı altında bir çok tanıtım paketi ve siteler var. Hemen herkes şunu düşünüyordur : ''Koskoca news sitesi binlerce hit gelecek hemen alalım şu adamdan '' gibi sözler düşünerek basar parayı.
Rapor gelir ve düşünür : '' Ulan hani hit ya 10 kişi girmiş ya da 50 kişi Gitti PARAM ''
Şimdi gelelim yorumlarıma ve tüm r10 ailesi olarak sizlere şunu demek istiyorum.
Kaliteli news sitesinden hangi akılsız tanıtım yazısı veya backlink satar ?
CEVAP: Kimse Satmaz.
Bırakın news'i kaliteli sitelerimizden inanın 100 TL de verseler kesinlikle tanıtım satmıyorum veya backlink ! Zaten kendi kaliteli sitenizden tanıtım veya backlink satarsanız siteniz zarar görüyor !
Bu news adı altında satılan paketlerin sitenize sadece backlink olarak faydası olacaktır yani hit vs alakalı kesinlikle değildir. Tamam kaliteli siteden backlink aldım diyeceksiniz ama sizce bu site kaliteli midir ? HAYIR ! NEDEN ? Çünkü bilmiyorsunuz ama adam news sitelerinden sadece sana satmıyor parayı basan binlerce siteyi aynı siteye gömüyor ve doğal olarak site beş para etmiyor . Zaten dikkat ederseniz site alan şahıslar '' Abi sitede tanıtım satıldı mı backlink var mı ? Sorularını önce sorar !
Ayrıca her news sitesinin haberi girildiğinde üste durması anlıktır hemen aşağı çekilir nedenide yüksek kaliteli siteler olan milliyet mynet haberturk gibi siteler izin vermedikce siz orada kalamazsınız. Zaten adamlar haberleri max 10 dakika aralıklarla giriyor.
Sonuç olarak şunu diyebilirim news kayıtlı sitelerden tanıtım almak bana göre sıradan 5 TL den satılan sitelerden almak gibidir. Boşuna paranızı heba etmeyin.
Herkese saygılar.