Bende bu konuda farklı bir görüş bildirmek istiyorum.
Benim gibi şuanda (yaptığım işlerde) forumda pek işlem yapan arkadaş görmedim kimse risk almıyor ve almakta istemiyor. Benim çalışmalarım tanıtım yazısı üzerinde birden link ağı ile yükleniyorum. Site ister 5 dk önce kurulsun isterse 1 ay önce veya 1 sene buna bakmıyorum.

Sizlere şu konuda temin ederim ki, Bir sayfaya çalışma yaptığınızda bu sayfa kullanıcıların hangi sorgularını barındırıyor? Bulunduğunuz alanda web sayfanız ne kadar yeterli?

Bu forumda en büyük yaptığımız bir hata var. Birisi şu yanlıştır zarar verir der ve irdelemeyiz. Benim yaptığım çalışmayı bu konuyu okuyan herkes kesin zıt görüş bildirecektir. Çok ters işler ediyorum.

Ama olay böyle ilerlemiyor. Anlatmak istediğim web sayfası ne kadar link alıyor ise o doğrultuda güncelenmeli sürekli ve gelen kitleyi tutmalı. Gelen kitle herkesin bildiği şey ama herkesin atladığı en büyük nokta tek kelime hedefli gitmeleridir. (1 anahtar kelime)

1 sayfa güç kazanıyorsa o sayfa diğer sorgularda da yer alabilir. Yeter ki ilgi çekici olmak lazım. Dikkat çekmek lazım. Neden bizi ziyaret etmeliler vs.

Son kez şunu demek istiyorum: Tanıtım yazısı = Süreklilik = Çeşitlilik = Farklılık = Alakadarlıktır bana göre. (Fayda alıyorum o yüzden öneriyorum. )