Ben bu sistemlerde büyük küçük diye ayrım görmedim patladığı anda herkes için patlıyor. Bende yatırım yapanlardanım ancak sistemden yatırdığımın yarısından fazlasını kazandım şu anda beklemede 99 Euroluk bir ödemem var pek yatacağınıda sanmıyorum artık. Bu kadar beklettiklerini yada yazılan mesaja cevap vermediklerini görmedim.
Bu tür oyunlarla paket arttımı yapmanız şu aşamada büyük bir RISK bence yatırımdan kaçının son demlerine geldik ben kendim için şubat sonu yada mart başı gibi gümleyeceğini düşünmekteydim geçenlerde BTC deki büyük düşüşten sonra zarar ettikleri ve çarkı döndüremedikleri kesin. Tabi bu sürede biraz öne çekilmiş oldu BTC de geçen günlerde 300 dolar bandına yaklaştı ve geçti ancak bu kısa süreli oldu tekrar 240 dolar bandına geriledi eğer bir güzellik olurda tekrar 350 dolar bandı üzerine çıkarsa bir soluk daha alarak şubat sonu yada mart ayını görebilirler diye düşünmekteyim.
Yatırım yapacak kişilere tavsiyem paralarını cointellecte yatırmaktansa bitcoin alım satımı yaparak daha düşük risklerle para kazanabilirler. Ancak bundada bir çok değişken kriterleri bilmek ve sistemi iyi takip etmek gerekiyor geçenlerde 420 Liralık seviyelere düştüğünde bitcoin etrafımdaki herkese alım yapmalarını önerdim ancak alım yapan olmadı yaklaşık 10 günlük süre içerisinde tekrar 700 Lira seviyelerini gördü ve tekrar 550-600 bandına geriledi bu konuda kafa yormak bence yatırımlarınız için daha az risk almak anlımına geliyor.
Saygılarımla
Kolay gelsin.
hocam aslında kepenk küçük kullanıcıya kapanıyor şuan büyük kullanıcı için daha var
Bu sistemlerde önce küçük kullanıcının para çekmesi zorlaştırılır ki ya paket yükseltsin yada parayı çekemesin büyük için bir süre daha devam eder.