Oleman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin Facebook sayfasında şöyle bir paylaşım gördüm:

"DUYURU | Grafik Alemi forumu 5 gün sonra belli nedenlerden dolayı kapanacaktır, bu zamana kadar bize destek veren herkese teşekkürler, indirmediğiniz psd dosya vs. ne varsa 5 gün içinde indirin bilgisayarınıza yedekleyin, buraya kadarmış herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız"

Madem devretmeyi planlıyordunuz keşke kitleyi böyle rahatsız etmeseydiniz. Gören arkadaşlar yeni platform arayışına başlamıştır bile.

Satış/kapanma konusunda forumunuzda da duyuru yaptınız mı? Ona göre teklif vereceğim.
Forumda duyuru yapmadık, bu kitleyi rahatsız etmez, hepsi bizim çocuklardır yani bir sıkıntı yaşamazlar, yine bir durum atarak olay çözülmüş olur, onlar sadece paylaşıma ve foruma önem verir kapanmasında değiller içindeki bilgilerde ve paylaşımdalar, yani bir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun, forum ile ilgilenecekseniz kitle cok cabuk artar ve piyasanın en iyi tasarımcılarından destek sağlatırım hepsi arkadaşımdır, bir problem olmadan 1 ay içinde kat kat büyütürsünüz biz sadece paylaşım yapamıyoruz ve ben ilgilenemiyorum satış sebebi tamamen budur Teklifinizi bekliyoruz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:50:06 --

Ayrıca duyuruyu yaptıktan sonra 7-8 paylaşım atılmış, diğer adminler tarafından, yani hizmete hala devam onların istedikleri sadece yardım, sayfadan da psd dosyalarınızı bize gönderin biz paylaşalım gibi birşey derseniz onlar atar siz paylaşırsınız onlar atar paylaşırsınız, yani yine onlara hizmet ve yine onlardan destek