ismeterol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Wordpress Sitem için hosting arıyorum. Günlük hit 200-300 arasında. Site içeriği çeşitli oyun hilelerinden oluşmaktadır ve tamamen reklama dayalıdır. Türkiye Lokasyon sunucularda eski hosting firmama danıştığımda, site içerisinde bulunan içeriklerin *****, exploit veya shell içermemesi durumunda bir sıkıntı oluşturmayacağını söylediler. İçeriklerimin bir kısmını FTP de barındırıyordum, incelediklerinde bir sıkıntı oluşturmadığını söylediler. Firmadan ayrılma sebebim ise kendileriyle daha yeni çalışmama rağmen 1 haftadır yaşadığım sürekli kesinti ve sorunlar. Sınırsız Trafiğe sahip ve herhangi bir kısıtlaması olmayan, sürekli sorun ve kesinti yaşatmayacak uygun fiyatlı bir hosting alacağım. Türkiye lokasyon tercihimdir fakat eğer FTP de barındırılacak dosyalarda bir sıkıntı oluşacaksa, hızlı yabancı lokasyon bir hosting de olabilir. Alımı yıllık olarak yapmayı düşünüyorum, bu konuda yardımcı olabilecek şirket sahiplerinin mesajlarını bekliyorum.
Merhaba,

Wordpress siteniz için "LH-Paket8" adlı paketimiz işinizi görecektir, optimize işlemleriniz tamamen bize aittir projenizi birlikte takip edebiliriz.

Paketimiz 200-300 Ziyaretçiyi rahatlık ile karşılayacaktır ancak bu sayı zaman ile 2000-3000 kişiye kadar yaklaştığında VPS,VDS almanız gerekecektir bu konudada tarafımızca yardım edilecektir.

Sitenizde kesinti olmayacaktır ancak ayda 1-2 defa anlık en fazla 15dakikalık kesintiler olabilir buda normal ve her sunucuda olabilecek kesintilerdir.

Eğer bu konuda çözüm ortağınız olabiliriz.

http://www.anindahosting.com/lin-kurumsal-hosting.php

Daha detaylı bilgi için telefon numaramızı arayabilirsiniz sonuç itibari ile yazı dili ile size kendimizi ancak bu kadar ifade edebiliyoruz.

Telefon: 0 850 302 58 42 {7/24 Satış | Bilgi | Şikayet | Destek}

Yer Sağlayıcı Belge Numarası: 2740 (C)

(Mesai Saatleri:Her gün 9.00 - 23.30 saatleri arası ticket destek.)

Adresimiz: Halil R.P Mh. Kurtcebe Noyan Cd. No:20 Merkez/Sivas

Saygılarımızla