Bende ucuz diye senden resseler almıştım hem de sınırsız idi.Bir türlü mail sorunumu halledememiştin.info ya gelen mailler yönlendirme ile gelmiyordu.sonra bir gün bir baktım site ucmuş hiç haber bile vermedi.Ve tüm telefonlarını ulaşamıyordum.O gün çok kızmıştım bugüne kadar hiç sorun yaşamamış ve aradıgımda meşgule bırakıp arardı. Benim için ucuz ve kaliteli hizmetdi.25 yaşındayım ama atalarınız ne demiş akıl yaşta değil baştadır..Ama şunu söylemeden gecemiyecem artık şu dönemde ya mühendislik okuyacan ya da hiç okumadan kendini geliştirip o mühendislerden daha fazla para kazanacaksın.Mühendis değilim ama bazı mühendsilerden daha bilgili daha çok biliyorum.
Efendim evet mail problemini bir türlü çözüme kavuşturamamıştık, bundan dolayı hakkınızı helal edin. Temmuz ayında ben şehir dışındayken yine bir telefon görüşmesi yaptığımızı hatırlıyorum. Ardına yeni sunucuya geçtiğimizde bir sıkıntı kalmadığını hatırlıyorum fakat 2 hafta sonra yine bir e-posta problemi yaşanmıştı ve bu sorun Ekim ayına kadar devam etmişti. Kasım ayında RenkliHost 'a aktarım sağlamıştık web sitelerini -ki hem r10'da hem epostalarda bunu duyurmuştuk. Yaşanılan problemden ötürü çok özür dilerim, iletişim sıkıntısı adına da yine özür dilerim. Size karşı yaşattığım bu kötü deneyimi ne şekilde telafi edebilirim?