Tabi ki firma olarak vereceğiniz hizmetleri sizin seçeneğiniz ve alternatifiniz de ancak ben her zaman belirtilen verilere göre hareket ederim. O zaman 10 bekletmek yerine bu şekilde yazsaydı yetkili elemanınız yanlış mıyım?
Tek bir şey diyeceğim fazla uzatmaya gerek yok. Ben mağdur olanın yanındayım aksini vicdanım el vermez.
Diyeceğimde şu ki eğer gerçekten böyle bir durum mevcutsa karşı tarafa bizim böyle bir hizmetimiz yok. İsterseniz sunucunuzdaki programlar konusunda dışardan destek alabilirsiniz. Bu şekilde bir cümle kullanıp belkide arkadaşın sitelerini çöp etmekten kurtarmak varken 10 gün boyunca yedekler alınıyor, rar'lanıyor, hazırlanıyor, aktarılıyor vs. artık her nelerse ve en sonunda biz yapadık eğer yedeği alabilecek bir firma varsa ona ulaşabilirsiniz demek mi doğru olan. Tabi şunu da belirteyim. Burada arkadaşın paylaştığı mesajlara göre yorum yapıyorum. Ama belki de mesajlardan bazılarını veya birkaçını göstermemiştir onuda bilemem ama şu konuşmalar ve mağdur olan tarafa baktığım zaman ben destek verme gereği duydum.
Konuyu hortlatma dediğiniz işleme gelirsek açıkçası hiç tarihine bile bakmamışım konunun. Çok mesaj atmam gereksiz yere ama destek vermem gereken yere desteğimi veririm. Bunun yanı sıra daha 15 gün bile olmamış konu açılalı. Yani bu hortlatmak değil olsa olsa süre ve zaman tanıma diye adlandırılabilir. Yani tabi ki forum içerisindeki kurallara göre hakkınızı uygulayın. Biz buradayız. Eğer bir suçumuz varsa moderatör arkadaşlar zaten bize ulaşırlar.
İyi günler dilerim.
Komiksiniz, siz kimin mağdur olup olmadığını bilmeden yazan birisisiniz ve forum kurallarını da okumamışsınız.