Merhaba hocam. Mümkün olur ise ben de sizin e-ticaret sitemiz hakkında fikirlerinizi almak isterim. Bana iletişim bilgilerinizi PM ile göndermeniz mümkün olursa sizi aramak isterim. Teşekkür ederim.

asyaseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir yurt dışındaydım. 1-2 sene oldu yurdumuza döneli. Çok az sayıda kurumsal ve e-ticaret sitesine SEO hizmetleri veriyoruz artık. Forum, blog, e-ticaret, oyun ve film sitesi sahipleri ile de görüşebiliriz.

SEO konusunda birikimlerimi arzu edenlerle açık bir şekilde paylaşmak isterim. Ücretsiz olarak ilk etapta 10 arkadaş ile telefon yolu ile SEO konularında bilgi alışverişinde bulunmayı düşünüyorum.

10 kişiye ücretsiz olarak SEO ile ilgili merak etikleri her şeyi telefonda konuşabiliriz. Süre kısıtlaması da koymak istemiyorum. Konu ne zaman biterse süre de o zaman biter.

SEO ile ilgili en doğru ve güncel bilgilere ulaşmak için ileri derece İngilizce bilmek gerekiyor. Birçok arkadaş yabancı dil sorunu nedeni ile kaliteli kaynaklardan faydalanamıyor.

İleride de SEO hizmeti vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Bu konularda her hangi başka bir hizmet de vermeyi düşünmüyoruz. Umarım bazı arkadaşlar anlamıştır.

Burası bir SEO platformu. Burada doğru bilgilerle SEO konusunda faaliyetleri olanları buluşturmak kadar doğal başka bir şey yoktur.

Umarım faydalı bir çalışma olur. Ücretsiz olarak telefonda SEO danışmanlığı almak isteyen arkadaşlar konunun altına isimlerini yazabilirler. Özel mesaj ile de görüşme zamanı gibi konuları belirleyebiliriz.

Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yaklaşıp 10 kişi oldu görüştüğümüz. 5 kişi ile de bu konuda sözleştik. Son 5 kişi ile görüşelim ve bir süre ara verelim. İlerleyen zamanlarda tekrar benzer bir çalışma yapmayı umuyoruz.