Ghost94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet okuduğum kadarıyla destek vermek istedim. Böyle bir aksaklık mevcut ise neden 10 gün boyunca oyalanmıştır sorusunu sormak geliyor içimden ancak konu altına başka bir arkadaşımızın da olumsuzluğu onaylaması extra bir durum olmuştur. Ne yazık ki bazı firmalar ticket'lara hızlı cevap vermeyi marifet olarak görüyor ancak benim açımdan sorunumu ticket'a cevap verdikleri süre içerisinde çözemiyorlarsa bir anlamı yoktur. 20 dk içinde cevap verilmiş ama 10 günlük bir süre sonucunda biz birşey yapamıyoruz, başka firma deneyebilirsiniz demekte extra bir ayıp olmuş. Demek ki bu firma kullanılmaması gereken bir firma çünkü bir aksilikte 10 gün oyalayıp sonra da biz yapamıyoruz, yapacak başka firma varsa tercih edebilirsiniz denmesi benim için saygısızlıktır.

Sizin bizde bir hizmetiniz var mı müşterimiz misiniz ?

Bizim hiç bir müşterimizin sorunu çözümsüz kalmaz. Bizim sorunu çözüm süremiz içersinde müşterinin problemi acilse ve bizden daha hızlı çözebileceklerine inanıyorlarsa başka firmalarına yönlenmesini sağlamak saygısızlık değildir. Kaldı ki müşterimiz ayrılırken bile yedeklerini sunucuda hazırladık ve çekmesini sağladık. Şimdi size sorum şu

Almış olduğunuz VDS e erişim varsa, Cpanel lisansınızı almadıysanız, biz cpanel üzerinde yapılan updatelerin yarım kaldığını tespit ettiysek. Sorunun çözümü için uğraştıysak bu firmanın ayıbı değil müşteriye yardım etme biçimidir. Siz kendi işinize saygı duymuyor bir şeyleri karşıdan bekliyorsanız aciz duruma düşersiniz. Vermiş olduğumuz hizmet SLA1 kapsamında sadece kurulum yapılır teslim edilir. Managed bir hizmet değildir. Managed hizmet için ekstradan ücret alınır. Müşterimizin bize sorunun çözümüne ilişkin olarak ödemiş olduğu bir yönetim ücreti yoktur. Kısaca aslında normalde müşterilerin sunucuya erişim varsa ve sunucu çalışıyorsa içindeki yazılımlardan kendisinin sorumlu olacağını da bilmelidir. Durduk yeri konuyu hortlatmanızdan dolayı da gerekli işlemleri moderatörlerimizden istiyeceğim.