Sa Arkadaşlar Elimde Bulunan Bi Dizi Bulma Kaynağını Satıyorum
İçerisinde Binlerce Dizi Var Bunların %90'ı
3.Taraf Eşleşen - Dünya Engeli Ve Telif Skıntısı Olmayan Diziler

Dizilerin Dili İngilizce'dir , Emin Olunki Bana Vereceğiniz Ücretin Yanında Düzgün Ve Sistemli Bir Çalışma İle Çok Komik Rakamlar Olacaktır

Dizi Kaynağının Fiyatı : 75 TL'dir

~ Youtubeye Yeni Başlayacak Arkadaşlar İçin Bulunmaz Bir Fırsat ~
Maddi Durumu İyi Olmayan Arkadaşlara Her Türlü Yardımcı Olurum

Diğer Videolu Satış Konum
https://www.r10.net/youtube-alisveris...-kanallar.html

*Diziler Tüm Yıllara Bölünmüş Şekildedir Hangi Yılı İsterseniz O Yılların Dizileri Bulunmaktadır

*Dizilerin Tamamı Yabancıdır

*Aranma Hacimleri Değişiyor Dizilere Göre

*Kaynakta Binlerce Dizi Bulunmaktadır

*Kaynak İçerisindeki Dizilerden Eşleşen , Dünya Engeli Vs Veren Çoktur Ama 1990 Ve Aşşağısına Bakarsanız Çoğu 3.Taraf Eşleşen Veya Dünya Engeli Vermemektedir Ama Eski Dizilerin Bile İzlenimleri Çok İyidir Emin Olun İsteyen Arkadaşlara Benim Örnek Buldğum Kanallardan Atabilirim

*Dizilerin Çoğu Youtubede Mevcuttur ''Yt To Yt'' Yapacağız Bu Kaynakta Genel Olarak Ama Youtubede Bulunmayan Dizileride Torrent'ten Arayıp Bulup İndirip Kullanabilirsiniz

*Emek Vererek Düzgün Çalışma Sonucu 1 Ay İçerisinde Yerine Oturan Kanallar Size En Kötü Vereceğiniz Ücreti Kazandıracaktır Buna Garanti Veriyorum

*Kaynağı Aldıktan Sonrada Devamlı Şekilde Herkonuda Destek Vermekteyim Youtube İle İlgili

* İsteyen Arkadaşlara Kendim Araştırıp Eşleşen Ve Dünya Engeli Vermeyen Dizileri Temin Edebilirim

R10 Dışı İletişim İçin Skype : aokancelik

darkcyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar okan kardeşimde aldığım sistem sayesinde aşağıdaki kazançları kısa sürede elde ettim ve gün geçtikçe artmaktadır. Kendisine teşekkür ederim. Verdiğiniz paranın sizde gördüğünüz gibi karşılığı fazlasıyla gelmektedir.

Demersum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme amaçlı 4 diziyle 4 kanal oluşturdum. Birisi aldı başını gidiyor 1 hafta oldu. Okan sayesinde diziyede giriş yapmış olduk

Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taktik alındı direk şunu şunu yükleyin şeklinde bir şey değildir, arkadaş madenin yerini gösteriyor o madenin içinde altın bulmakta var gümüş bulmakta bakır bulmakta sizin çalışmanıza ve şansınıza kalmış bir olay bunu bilerek alsın arkadaşlar sonra bu ne biçim taktik falan demeyin ben memnunum şahsen

EVOLUTION adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taktik alındı sağolsun gayet ilgili güvenilir bir arkadaş.
zonmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taktik satın alındı. Çok yardımcı oldu saolsun. Herkese bol kazançlar...
Tayii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok ilgili gerçekten tavsiye ederim

FatihT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok ilgili yardımsever arkadaş, yardımların için çok teşekkür ederim. seninle daha çok işimiz olacak gibi duruyor =)

SenkronMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece dizi listesi için değil hocam saolsun her konuda yardımcı oldu , youtube ile ilgili tüm ihtiyaçlarımda kapısını çalacağım
Jeito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan hizmet alındı. gerçekten kaliteli, dürüst ve işini iyi yapan bir arkadaş. Ne zaman soru/orun olsa danışabileceğiniz müsait olduğunda her zaman cevap veren ve desteğini esirgemeyen bir arkadaşımız okan Tek sıkıntı ben bu arkadaşı çok geç tanımışım Hayırlı satışlar