Yuztb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Furkan hocam,

Öncelikle bir kaç önerim olacak eğer ki haddimi aşmış olursam bu kusura bakmayınız.
Öneriler;
- Müşteri paneline re-install, şifre değiştirme gibi vb gibi bir çok özellikle eklense modül daha güzel olur sanırsam.
- Fiyat konusunda bence yüksek fiyat olduğu için aylık yada yıllık yada belli bir sunucuya kadar xx TL olarak kiralama seçenekleri sunarak satabilirsiniz.
- Ayrıca modülü çık kodla vermek yerine ilk Türk malı, yerli malı olduğu için aylık satış şeklinde lisans vermeniz iyi olur diye düşünüyorum.

Eğer ki aylık kiralama şeklinde düşünürseniz bende alacağım modülü. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar.
Hayır neden haddinizi aşasınızki. Aslında dediğiniz aylık-3 aylık yöntemlerini yapmak isterim fakat, şuan ki modüllerimdede yaşıyorum. Müşterim gidiyor başkasına modül veriyor. Bakıyorum birisi decode etmeye çalışıyor lisans sisteminde Allah tan uyarılar gözüküyor da hemen müdahale edebiliyorum fakat etsekte nolacak adam decodesini yapıyor. Yani anlatacağım şu ki bir insan bukadar yüklü bir parayı verebiliyorsa ya Kurumsal firmadır, yada gerçekten çok ihtiyacı vardır. Böyle olmasından kastım gidipde o modülü kimseye vermez. Ama 10 TL'den de satsak kimliği belirsiz adamda alıcak, sonra modül kim ne yaptıya gidecek. O yüzden piyasadaki diğer ESX modülleri 100-150 TL arasında. Bizdeki özelliklerde piyasadakilerden farklı olduğu için 200 TL'den başlatalım dedik. Alan firmada gerçekten çok oldu, şuan 7-8 firma almış durumda.