ByAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek alabilir miyim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende örnek kodunuzu alabilirmiyim. incelemek istiyorum.
Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkcası pek iç açıcı gelmedi.. sizin sunucuya ulaşılmadığı zaman tüm sitelerinde erişimi kesilmiş oluyor.
Seyranli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapılamaz demiyorum tabi ancak yapılması durumunda güvenliği artırmak yerine azaltacağını düşünüyorum. benim sitemi farklı bir site gibi gösterip size ait başka bir sitenin bilgilerini de çektirebilmem mümkün olur. Kendi sunucunuzdan şifre kullandırabilirsiniz tabi ancak bu sefer de bruteforce atakla şifre kırılması mümkün olabilir. O yüzden domain haricinde kullanıcı adı ve şifre belirlemek de gerekir her siteye. Bunların dışında makineye yük binmesinin önüne geçmeniz de zor olabilir. Üzerine iyi çalışırsanız güzel bi sistem ortaya çıkarabilirsiniz ama getirisi götürü ne olur bilemem.
Aşağıdaki gibi bir mantık geliştirdim, tabiki bu kodların sadece bir kısmı.. Bunun login, api key ve domain doğrulama gibi ozellikleride var fakat onlar sunucu tarafında calısıyor..

Mantık üzerinden gidilerek geliştirilebilirde, bir çok lisans sisteminden daha iyi olacagına inanıyorum
<?php

require('wp-load.php');

/*
**
** FILM Havuzu v.1
**
*/

function getKategoriler() {

$array = array(
    "kategoriler" => array(),
);

foreach (get_categories() as $kategori){
array_push($array['kategoriler'], $kategori->cat_name. '|' . $kategori->term_id );
}
return json_encode($array);
}

function yeniKonu($baslik, $icerik, $kategori, $etiket) {

$yeni_konu = array(
  'post_title'    => $baslik,
  'post_content'  => $icerik,
  'post_status'   => 'publish',
  'post_author'   => 1,
  'tags_input'   => $etiket,
  'post_type'   => 'post',
  'post_thumbnail'   => 'https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1509700_1396398660652324_2597604605182262573_n.jpg?oh=b1ae80bcb4bc00c08073ce60f06a0591&oe=552BB29D&__gda__=1433135607_ab45b2258cbb9c85471f8d0852760f66',
  'post_category' => array($kategori)
);

wp_insert_post( $yeni_konu );
}

switch ($_GET['zbot']){
   case "kategoriler": 
   print_r(getKategoriler()); 
   break;
   case "yenikonu": 
   yeniKonu($_GET['baslik'], $_GET['icerik'], $_GET['kategori'], $_GET['etiket']);
   break;
   default: echo "bye..";
}
?>