Merhabalar, bu aralar can sıkıntısından kendime liste hazırladım ve backlink sitelerini ararken facebook tan dofollow backlinkin nasıl alınacağını öğrendim. Şimdi gelelim bu backlinkin nasıl alınacağına bakalım.
1. İlk önce
facebook ta sayfanız olması gerekmektedir. Eğer yoksa yeni bir sayfa açın.
2. Daha sonra sayfanızda yeni bir sekme açıyoruz. Bu sekmeyi açmanız için gereken linki cümlenin sonunda bulabilirsiniz.
Tıklayın
3. Aşağıdaki resimden
Add Static HTML to a Page butonuna tıklayalım.
4. Daha sonra karşımıza gelen ekrandan sayfamızı seçiyoruz ve Add Page Tab butonuna tıklayalım.
5. Butona tıkladıktan sonra sayfamıza geliyoruz ve aşağıda gösterilen gibi Daha fazla kısmından Welcome sekmesine tıklıyoruz.
6. Welcome sekmesine tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir pencere geliyor ve oradan Edit tab butonuna tıklayalım.
7. Tıkladıktan sonra karşımıza yeni pencerede bir sekme açılıyor ve karşımıza şöyle bir ekran gelmektedir. Bu ekran da index.html sekmesini düzenleyeceğiz.
8. Daha sonra index.html kısmından backlink almak için HTML kod yazmamız gerekmektedir. Yazmanız gereken kod
<a href="SiteAdresiniz">Link vermek istediğin metin</a> tıkla.
yukarıdaki kısımdan kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Kendinize göre düzenledikten sonra Save & Publish butonuna tıklayın ve backlink alma işlemi bitmiş olacak.
9. Ve facebooktan dofollow backlink almış olduk.
Dediğim adımları uygularsanız facebook sitesinden backlink almış olacasınız. Bu aralar böyle siteler vermeyi düşünüyorum. Bir sonraki yazılarımızda görüşmek üzere.
Kaynak :
Facebook' tan Dofollow Backlink Almak