Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar teşekkür ederim. doktora gittim ve dolgu düşene kadar kullanmamı söyledi, ya da dolgu düşecek hale gelene kadar.

Arkadaşlar Implant olurmuş vidalı diş yani. Ondada ya local anestezi yada genel anestezi oluyormuş. Oluyormuşta biraz ben yusuf yusuf

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:24:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:19:36 --

hocam teşekkür ederim doktora gittim.

Film çektiler, dolgu tamamen düşmedi, dişimin yarısı kırıldı dolgu duruyor kırılan diş tarafı ( dolgunun birazı içe doğru boş )

Bana denilen, vidalı diş durumu olcakmış. Dolgu oynayana kadar yada düşene kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor.

açıkcası biraz korktum anestezi falan uygulanıyormuş.

ne yapmam lazım hocam ? kullanayım mı denildiği gibi. E dolgu tamamen çıkarsa zararlı diyosunuz başka ne yapılabilir.
Vidalı diş dediği implant değil. Yanlış şeyi araştırmışsınız. İmplant diş olmayan bölgeye uygulanan tedavidir. Size uygulanacak olan tedavi Post tedavisi olarak geçiyor öyle araştırın. Eğer bulamazsanız ben açıklarım burda.

Arkadaşın da dediği gibi anestezi olduktan sonra gerisini hissetmiyorsunuz zorsa doktor için zor, sizin için değişen bir şey yok.

Doktorunuzun dediği gibi bu şekilde kullanın düşerse o tedaviyi yaparsınız.