CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi tuzunuz kuru siz bayanların hep biz alalım. cimri değilim ama gerçekten ona harcadıklarım bir araba parası yapıyor abartısız. şimdi insaflı davransın istedim o kadar. fakat çok kötü geri tepti ve aşırı bir trip yaptı. sanırım 14 ayar bir sonsuzluk kolyesi alacam olacak bitecek.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33:57 -->-> Daha önceki mesaj 11:30:53 --

nişanlıyım zaten almam gereken herşeyden fazlasını aldım hiç te yüzüne vurmadım bugüne kadar. vuramam da çünkü o benim herşeyim.
fakat artık para biriktirip düğünü yapmam gerek. belki bilirsiniz bu dönemde 5 liranın bile hesabını yapmak lazım ama maalesef ki nişanlım bu konuda hiç anlayışlı değil.
düğünü erkenden yap nasıl yapıyorsan yap ama hediye mi de en pahalısından al şunu al demekte bence hiç mantıklı ve güzel bir davranış değil.
Allah yardımcın olsun hocam. Çok iyi bilirim o durumu,benim eski kız arkadaşımda aynı o davranışta bir insandı ve ilişkimizi bitirmesine sebep olanda yine o tutumuydu. Umarım her şey yolunda gider sizin için.