Arkadaşlar teşekkür ederim. doktora gittim ve dolgu düşene kadar kullanmamı söyledi, ya da dolgu düşecek hale gelene kadar.
Arkadaşlar Implant olurmuş vidalı diş yani. Ondada ya local anestezi yada genel anestezi oluyormuş. Oluyormuşta biraz ben yusuf yusuf

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:24:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:19:36 --
Hocam teşekkürler konuya davetiniz için
Dolgunuz bir an önce tekrar yaptırmanızda fayda var, yutmuş olabilirsiniz, problem olacağını sanmıyorum.
Amalgamın zararlı olduğunu savunan görüşler var ancak o dolguyu aldırmanız, size daha çok zarar verecektir emin olun. Amalgamın öylece durması size zarar vermez. Yapılırken ve sökülürken çıkardığı gaz zararlı. Bu yüzden hastalar açısından değil de hekimler açısından daha büyük tehlike oluşturuyor

Ama ağızda duran amalgamın size hiçbir zararı yok. Zararlıymış diyip o dolguyu söktürmek dediğim gibi daha zarar verecektir.
hocam teşekkür ederim doktora gittim.
Film çektiler, dolgu tamamen düşmedi, dişimin yarısı kırıldı dolgu duruyor kırılan diş tarafı ( dolgunun birazı içe doğru boş )
Bana denilen, vidalı diş durumu olcakmış. Dolgu oynayana kadar yada düşene kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor.
açıkcası biraz korktum

anestezi falan uygulanıyormuş.
ne yapmam lazım hocam ? kullanayım mı denildiği gibi. E dolgu tamamen çıkarsa zararlı diyosunuz başka ne yapılabilir.