Ne cimri ne pinti ne eli sıkı adammışın ya. İstediyse al. Para ondan değerli mi? Hani ölüyordun bitiyordun? Ölüp bitiyon ama altın da neymiş...Cimrilik hiç iyi bişi değil. Bunlar ilerde yol su elektrik olarak başına düşer. Bol bol dırdır dinlersin. Ohh olur.
tabi tuzunuz kuru siz bayanların

hep biz alalım. cimri değilim ama gerçekten ona harcadıklarım bir araba parası yapıyor abartısız. şimdi insaflı davransın istedim o kadar. fakat çok kötü geri tepti ve aşırı bir trip yaptı. sanırım 14 ayar bir sonsuzluk kolyesi alacam olacak bitecek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33:57 -->-> Daha önceki mesaj 11:30:53 --
Güldürdünüz vallahi
Hocam kız arkadaşınız varken ,onun için para harcamanın da keyfini çıkarın derim. Allah göstermesin yarın öbür gün ayrılırsanız yalnızlık başınıza vurduğu vakit anlarsınız
nişanlıyım zaten almam gereken herşeyden fazlasını aldım hiç te yüzüne vurmadım bugüne kadar. vuramam da çünkü o benim herşeyim.
fakat artık para biriktirip düğünü yapmam gerek. belki bilirsiniz bu dönemde 5 liranın bile hesabını yapmak lazım ama maalesef ki nişanlım bu konuda hiç anlayışlı değil.
düğünü erkenden yap nasıl yapıyorsan yap ama hediye mi de en pahalısından al şunu al demekte bence hiç mantıklı ve güzel bir davranış değil.