size söyleyim ben. bu işi yaparım diyen adam yalan söylüyordur forumdaki en eski sözlük tanıtım konuları benimdir sanırım.

ekşi sözlükte 1 entrynin silinmesinin 2 yolu var.
1-) mahkemeye başvurmanız. (siz firma hakkında asılsız iddialar var diye basvuru yapınca ekşi sözlük o entryi yazan userlara msj atıp kanıt ekle gibi birşey demiyor direk siliyor yazıları, tek entryi degil konuyu komple siliyorlar sıfırdan başlarsınız, mahkeme kararına felan gerek yok yazı gitsin bi adet ekşiye yeterli hemen silirler ugraşmamak için)

2-) o silinmesini istediginiz entryi yazan userlara sözlükten pm atıp silmesini editlemesini rica etmek veya para teklif etmek.Bu en zor olan.

1. secenek 2.secenekten daha kolay cünkü o kötü yorum yapanların muhtemelen canı yanmıştır yada sizin firmadan zarara ugramışlardır.
erasmus programıyla ilgili bir firmaya yazılan tek entryi sildirmek için adama 500tl teklif ettik, akademisyenmiş silmeyi bırakın benide afişe etti 2 kötü entry daha girdi adam.

modları tanıyorum ssg yi tanıyorum arkadaşım diyenlere inanmayın o kadar ekşifeste zirveye etkinliklere katıldım secip secip almışlar özellikle bayanlardan modları. Porsche volvo rcz ile gelenleri var yani sizin benim 300-500lirama tamah etmezler.