oxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meselenin aslında 200-300 kelimelik özgün bir yazı olmadığını az önce bir kez daha anladım.İnsanların google'a sorduğu bir soruyu 100 kelimelik bir yazıyla özetledim ipucu vermek gerekirse konu onedio tarzında daha önce hiç yazılmamış benzersiz bir içerik.

1. sayfa 1. sırada yerini aldı.

edit: diğer bir konuyu aynı anahtar kelimeyle aratınca 2.sayfa ilk sırada çıktı

Site 2 haftalık.

Edit 2: bir başka sitemde bir dizide geçen bir şeyi yine benzersiz bir şekilde benzersiz görsellerle yazdım.Günde 20-30 hit sadece ondan geliyor.

Benim sınavlarım var bu siteleri boş vaktimde değerlendirmek için açtım öyle hiç özenmedim bildiğimiz basit wp ayarları.Sadece domainler güzel.

Yine 2013 te denemek için .tk domainle bir site açmıştım.Kendi kelimesinden günde 300 hit geliyordu.Üstelik otoriter siteleri geçmişti.Yine aynı şekilde özensiz açılmış ama içeriği benzersiz olan tarzdaydı.

Seocu değilim.
Çıkması gayet normal . Site ilk açıldığı zaman Google amca biraz bize gaz verir. Hadi yürü koş bakayım biraz der bize. Sonra ise artık emeklemeye geri dön bak koşmak güzelmiş değil mi ? İyi bir yazar olursan sende koşabilirsin der. Biraz şirinlerden alıntı gibi oldu ama olsun .