DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknoloji işi çok sıkıntılı. Ben bunu oyunla birleştirdim. Gencim henüz, fazla param yok. Ama bir ara kendimi bu işe kaptırdım ve gece sabah 9'dan gece 4-5'lere kadar en iyisini yapmak için uğraştım. Öyle bir sistem yazdım ki, değeri 25 bin liradan fazladır sadece scriptin. Buna 4 haneli güzel bir de domain ekledim. Jenerik. Bir oyuncu ve teknoloji meraklısı için aranan her türlü özelliği sisteme ekledim. Unuttum şeyse bunu tek başıma yapmanın yanlış olduğu. Çünkü ne param var nede ekip arkadaşım.

İşin ortasında bir firmadan destek aldım. Hepsini editöre yatırdım. İçeriği geliştirdim. Ziyaretçilere oyun verdim. Bir türlü tutmadı. En son youtube için biriyle anlaştım, kamera karşısına geçip benim için oyun videosu çekti, ürün incelemesi yaptı yine de olmadı. Hitler 4-5k yı geçmedi.

Geçmezde. Niye geçsin? Bunu öğrendim ama bu sefer de iş işten geçti.

Birçok teknoloji haber sitesi hem haberleri saatlik olarak güncel yapıyor, hem detay veriyor hem de adamlar oturup kamera karşısında bunun tartışmasını canlı yapıyor. Benim verdiğim emekler kimin umrunda? İnsanlar haklı olarak okumak yerine video izlemek istiyor.

ve teknolojinin ustası kişilerden bunu izlemek istiyor.

Hele ki siz yazıları bile alıntı yapmışsınız.

Teknoloji kategorisinde ürün fiyatları, çıkış tarihleri vs. gibi konular haricinde gelir elde etmek zor.

Ben siteyi ilk açtığımda eğlence için açmıştım, çok fazla bilgi edindim yazılımsal olarak ve sattım. Tekrar da haber işine girmem muhtemelen.

Teknoloji haberleri yapan bir site için 3 önerim olur;
Video editörü,
Ürün fiyatı & çıkış tarihi konularına ağırlık vermek,
Oyun incelemeleri yapmak (yazılı, görselli ve videolu)
yapın. Türkiye'deki tüm teknoloji siteleri farkettiyseniz bunları yaparak popüler oluyor veya popülaritesini koruyor. CNT bile tamindir'i bir kenara attı da turunculevye'ye yöneldi resmen.

Benim çenem çok düşüktür uzun yazıyorum kusra bakma.. Yalnızlık, zor Direk sorunuzu sorarsanız daha anlaşılır şekilde yardımcı olabilirim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:45:17 -->-> Daha önceki mesaj 01:44:17 --

EKLEME: Onedio tarzı liste içerik de girdim, google'dan hit getirmiyor. Hiti olan sitelere hit katar o. Çünkü facebook, twitter'da felan paylaşıyorlar sadece. Google'adan o tarz içeriklere gelen sayısı az.
"Hele ki siz yazıları bile alıntı yapmışsınız." Bu cümlenin haricindekilere katılıyorum. Yazılar alıntı değil (alıntıdan kastın tam olarak ne bilmemekle beraber) Yazıları editörler yazıyor. Çoğu yabancı kaynaklardan derleyip kendi yorumları ile beraber paylaşıyorlar. neyse.

Benim amacım 10K tekil ziyaretçiyi görmek ondan sonra beni kimse tutamaz. /gelire odaklı çok güzel projelerim var ve bir nevi her şey bu sitedeki hit akışına bağlı denebilir.

Yine çok güzel ve faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim. Skype varsa ekleyip sürekli iletişimde olmak isterim.

Teşekkürler