Hocam teknoloji ise işe direkt kullanıcılardan gir. Ödül ver veya bilgilerine bilgi katacak şeyler yaptır. Örnek: app uygulamalar, ebooklar, hediyeler, kampanyalar, eğitici videolar (ps,tw,ai,fw vs vs)

Şu an 2 sitede çalışıyorum. Biri çok marka olmasa da 20k alıyor. Diğeri o örnek verilen "marka" sitelerden biri. News'ten bakarken teknoloji konuları çok ilgi çekmiyor ve hit çok gelmiyor. ajanstan gele haber herkese geliyor zaten. Yani ne olursa gelir; google hacklendi gibi bi şey olursa gelir. O da denk gelirse.

Örnek olarak webtekno.com gibi teknolojio.com gibi veteknoloji.com gibi özgün bir tema oldun. teknolojik adamlar böyle siteleri sevmez mi? herkeste olan bi temalı sitede pek durmam mesela ben. domainle fark yaratamıyorsanız temayla fark yaratmanız gerek bence. Ve tabii facebook sayfalarıyla...

örnek bi sayfa olarak: haberinbizden.com face sayfası. yayınladıkları videolarla milyonlara hitap ediyorlar. 10-20 videoyu bulup böylece sayfanızı geliştirebilir, ara ara teknoloji haberleriyle sitenizi besleyebilirsiniz.

Sürç-i lisan işlediysem affola...

EK1: Serdar Kuzuloğlu'nun haftalık özetini her pazar 4 gözle bekliyorum. teknolojide neler olmuş neler bitmiş görmek mümkün. Güzel ama ingiliççe yazılar Bu tip bülten hazırlanabilir.

EK2: ios ve android "haftanın uygulamaları" şeklinde verilebilir.

EK3: teknoloji alanında saygın kişilerden ziyaretçi yazılar yazmalarını isteyebilirsiniz. yazarlarsa zaten profillerinde de paylaşırlar. Bu da bi reklam