...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:02:20 -->-> Daha önceki mesaj 01:01:17 --

aoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
....elektirik firmasının kabloları yer altına alırken, bizim müstakil evin internet kablosunu koparmış olması...1.5 gün onu bekledim...yapıldı edildi falanlar..filanlar...sevindim...kafede arkadaşlar ile buluşucaz..tabii pc dibimden ayrılmıyor...kucakladım benim takozu gittim kafeye..şalala şulala..haa hoo...kalktım..gittim..benim takoz kalmış kafede...haydee gece yarılarına kadar koştum peşinde buldum...gün kaybı fena tabii..sinirlerim laçka...kafa dağıtıcam kitap okumaya karar verdim..kitap yükleyeceğim diye...ne kadar virüs varsa onları da yüklemişim...bakın siz ben safı ne yapmışım...virüs programının cd sini yükleyip..unutup..şifresini girmeyi unutmuşum...bende virüs programı cırrt çıktı diyerek evziniyorum orda burda...kolay mı 140 tl para vermişim...ama hiç yüklememişim aslında....birde güzel şifrenin olduğu kart ile birlikte kutuyu atmışım...neyseeee ben işte...alışığım ben bana...gün içinde güzel haberler geldi...dışarıdan işler aldım falan...tabii buluştuk arkadaş ile ciddi iş adamı...açtım pc yi..açılan siteleri anlatamam...kafamı kaldırmadan 4 bardak kahve içtim...kaldıramıyorum kafayı gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum...anlattım başıma gelenleri güldük, ettik...ahanda rapor sistemi oluşturucam..bütçe kalemlerini falan çıkarıcaz...bende bir tane Office programı yok...almış başını gitmiş bunlar...offf 4 kahve bir türk kahvesi sonucunda bol bol çene çalarak bitirdik işimizi...hep mi benim başıma gelir bunlar...pc hoooopp formata....camını kırdığım bir tablet var...ordan foruma giriyorum..tel numaram istenmiş yolladım..editörlük işi...bir sevindim bir sevindim..en önemlisi yeni bir şeyler öğrenicem...pc m döndü aradım arkadaşı..işi öğretecek...iş basit ama ben büyülenmişim..teamviewer yükledim...benim pc den öğretti..bu arada evin net şifresini unuttuğum için kafeden bağlanıyorum...bizimkiler güldür güldür videoları eşliğinde kopuyor...bizim evin net şifresi ile boynunuza kolye yaparsınız o kadar bir uzun afilli...tasarım mucizesi...para konuşuluyor pek konuşmasını sevmem bu hususta..bir de işi bilmiyorum ukalalık yapamam yani...fiyatı verdi kabul ettim...artık haber editörüyüm...yupppii harika...18 de alındığım işten 23.30 da kovuldum sanırım...evet öyle oldu hatta...nedenini tam bilemiyorum..çünkü iş başı yarındı...yarına bile gelemedim..23.30 da aradı işi iptal etti...kendimi kemiricem şimdi...
kemirme işininde pek rast gitmeyeceği kanaatindeyim

(gittimi?)