Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllar yıllar önce Facebookta, sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2010-2011'de facebookta deli gibi uygulamalar yazarak paranın altında kaldık ben ve bi arkadaşım. Milyonlarca datamız vardı wall post atıyorduk vs. bunun lafını hiç etmedik.

2014 Şubat ayından beri de twitter'dayım, temmuz ayında ilk sistemim olan Hashtagger organik takipçi kasma ve takip etmeyenlerı Unfollow yapma aracı yazdım satışa çıkardım 300 küsür müşterim oldu ödeme yapan.

2014 ekim ayında ise TweetAlot yani devrim olarak nitelendirdiğimiz sistemi ortağım, yakın arkadaşım @onurkun; ile yazdık ve yayınladık. Bu sistemde aklınıza gelebilecek her şey vardı, takipçi yollamaktan tutun tt yapmaya, otomatik rt favdan tutun unfollow'a organik takipçi kasmaya. Bunun da lafını hiç etmedik.

Şimdi ise daha da başka, apayrı bir devrim gibi sistem kodluyoruz çok çok az kaldı, yakında göreceksiniz r10'da. Çok ucuza herkes faydalanacak ve herkesin kesinlikle işe yarayacak, yapay zeka içeren bir sistem bu.

Velhasılıkelam, yıllardır PHP kodlarım, Masaüstü programlar kodlarım, Android iOS Kodlarım, belki hesabıma yüzbinlerce lira girdi çıktı ama böyle kendime yazılımcıyım, dahiyim, paraya para demiyorum da işte şu bu diye hava atmadım.

Hata mı yaptım, hava mı atmam gerekiyordu? Ayrıca sakız olmuş milletin ağzına ünlüler, milletvekilleri, siyasiler alıyor diye, iyi ki 2 ünlü 3 milletvekili takipçi satın aldı, herkes üstlendi ben sattım da ben sattım diye.

Herkes kodır olmuş, herkes popi olmuş. Vesselam.

@onurkun; @Candede; @UmursamazAdam; @lXenonl; @Blackboycan;
hocam bide konuyu modların kaldırması yokmu, üzdü
bu arada gerçekten çok iyi açıklama yazmışsınız tekrar o konuyu açıcam ama uzaklaştırma yememek için açmıyorum