Dostum Ben sana ileride doğabilecek bir sıkıntıdan dolayı o kağıdı alıyım demedim çalıntı ve hırsızlıklara karşı kendimi garanti altına almak istedim bu benim en doğal hakkım senin ürünün kıymetliyse benim keş param daha kıymetlidir bunu bilesin. ve doğru düzgün müşteri alır demişsin ben sana cumartes günü pazar içi buluşup ürünü alıyım demedimmi daha ne doğru dürüstü arıyorsunki sana gelip 900 tl veriyimmi dedimde doğru dürüst müşteri arıyorsun indirim yaparmısın dedim sende yok dedin bende ozaman yarin buluşup aramızda alış satış kağıdı imzalarız sen sağ ben selamet dedim bundan iyisi şamda kayısı derler bizim buralarda...
Arkadaşım öncelikle ileride çıkacak arızalar için yazı istediniz. Sonra çalıntı dediniz. Ben bu kadar karışık iş yapmam. Almak isteyen direk alır, paranız boşa gitmiyor kıymetliyse, edevlet kaydı olan telefon çalıntı olamaz ve belge de istenmez etik değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Çok merak ediyorsanız vergi dairesine imei verir sorgulatırsınız. Ben size edevlet kaydını yaptırdım dedikten sonra zaten bir belge istemeniz sizce mantıklı mı? Telefon ne zamandır türkiye'de, zaten edevlet kaydı yapılmayan telefon açılmaz bile kilitleniyor. Jailbreak yapıldıysa da açılırken anlıyorsunuz zaten. Ben bu işleri çok iyi biliyorum kendim mühendisim merak ediyorsanız. Güzelce kolaylıkla telefon satmak istiyorum mis gibi fiyat verdim istiyorsanız koşulları kabul ediyorsanız buyrun hala gelin alın. Bundan iyisi demişsiniz de, bu telefonu bu fiyata bulun ondan sonra kayısı yiyin... Ben öyle çok inceleyip detaya inecek vaktim yok, öyle alacak kişi sıfır alır bin TL daha verip.